CHP'li eski belediye başkanı çaldığı römorku satmak isterken yakalandı: Cezaevine gönderildi!

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde CHP'li eski Belediye Başkanı Nurettin Özdemir, çaldığı römorku satmak isterken jandarmanın operasyonuyla yakalanarak cezaevine gönderildi.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Akharım beldesinde meydana gelen olayda belde sakinlerinden S.K., römork ve römorkun içerisinde bulunan 2 adet su tankının çalındığı yönünde jandarmaya ihbarda bulundu.

Harekete geçen Afyonkarahisar İl Jandarma ve Sandıklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri inceleme başlattı.

JANDARMA EKİPLERİ ALICI GİBİ DAVRANDI, FOTOĞRAFLARI İSTEDİ

Yapılan çalışmada olayın gerçekleştiği dönemde Akharım beldesi eski Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Belediye Başkanı Nurettin Özdemir'in römork sattığı belirlendi. Özdemir'in römorku sattığı M.A.A. ile alıcı kimliğinde irtibata geçen jandarma ekipleri şahıstan römorkun fotoğraflarını istedi.

CHP'li eski belediye başkanı çaldığı römorku satmak isterken yakalandı: Cezaevine gönderildi!

 

ÇALINAN RÖMORK OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Bunun üzerine M.A.A., jandarmaya Whatsapp üzerinden fotoğrafları gönderdi. Şahsın gönderdiği fotoğrafları çalınan römorkun fotoğrafları ile karşılaştıran ekipler römorkun asıl sahibi olan S.K.'ya da fotoğrafları teyit ettirince fotoğrafın çalınan römork olduğunu tespit etti. Bunun üzerine operasyon başlatan ekipler Özdemir ile birlikte Ç.Ç. isimli şahıslar gözaltına alındı.

CHP'li eski belediye başkanı çaldığı römorku satmak isterken yakalandı: Cezaevine gönderildi! ile ilgili etiketler CHP Afyonkarahisar Sandıklı nurettin özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.