CHP'li Eren Erdem'den garip havalimanı yorumu

İstanbul'da etkili olan poyraz fırtınası hava trafiğini olumsuz etkiledi. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pistten çıkan bir uçak nedeniyle birçok uçuş iptal edildi. CHP'li Eren Erdem ise kazayı bakın neye bağladı...

Birleşik Arap Emirlikleri'nden İstanbul'a gelen Pegasus Havayolları'na ait uçak, dün, olumsuz hava koşullarının etkisiyle inişten sonra pistten çıktı. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmadı ancak kaza İstanbul hava trafiğini felce uğrattı!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaşanan kaza sonrası diğer uçakların inişinde de aksamalar yaşandı. Birçok uçak pisti pas geçerek hava tur attı. Bazıları ise çevre havalimanlarına yönlendirildi.


HAVA MUHALEFETİ YOLCULARA ZOR ANLAR YAŞATTI

Uçağın kurtarılması için başlatılan çalışmalar gün boyu sürerken, olay nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı ve varışlı birçok seferi iptal edildi.

Yolcuların mağdur olmaması için ise İstanbul Havalimanı'na ek seferler planlandı.

Ancak kaza nedeniyle yaşanan bu geçici kriz, siyasette "istemezük" zihniyetinin bir kez daha hortlamasına neden oldu.

CHP Milletvekili Eren Erdem Halk TV'de katıldığı bir programda kazayı, konuyla ilgili hiçbir uzmanlığı bulunmamasına karşın, İstanbul Havalimanı'ndaki sözde "teknik problemlere" bağladı!

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki kazanın İstanbul Havalimanı'ndaki yoğunluktan kaynaklandığını öne sürdü.

 

CHP'li Eren Erdem'den garip havalimanı yorumu ile ilgili etiketler CHP Eren Erdem İstanbul Havalimanı Sabiha Gökçen Havalimanı Fırtına poyraz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.