CHP'li Erdoğdu'nun adı yine kaçak yapıyla anılıyor

İzmir Çeşme'de satın aldığı villaya kaçak tadilat yaptığı gerekçesiyle gündeme gelen CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun bu kez de iskânı olmayan lüks binadan dubleks daire satın aldığı iddia edildi. Erdoğdu'nun iskânsız lüks dairesi için sık sık Kadıköy Belediyesi'ne gittiği öğrenildi.

Sabah'ın haberine göre, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Kadıköy Moda'da deniz manzaralı bir dubleks daire satın aldı. İskânı olmayan 6 katlı binanın en üst katında bulunan 175 metrekarelik dubleks daire, kayıtlarda arsa olarak görünüyor.

Caferağa Dr. Esat Işık Caddesi'nde MKAE Yapı tarafından yapılan lüks binanın onaylı projesine aykırı imalatlar yapıldığı için iskân alınamıyor.

Erdoğdu'nun belediyeye verilen emlak beyanında arsa olarak görünen iskânsız lüks dairesi için sık sık Kadıköy Belediyesi'ne iskân almak için gittiği öğrenildi. Belediyeyi su yolu yapan Erdoğdu'ya, "Onaylı projeye aykırı bölümler düzeltilsin" cevabı verildiği kaydedildi.

YASAL SÜRE İÇERİSİNDE YIKILMAZSA...

Müteahhit yerine Erdoğdu'nun takip ettiği lüks binanın iskânıyla ilgili Kadıköy Belediyesi yetkilileri, "Binanın acilen onaylı projesine uygun hale getirilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde belediye kanununa göre, yerinde tespit yapıp, kaçakları müteahhide bildireceğiz. Yasal süresi içerisinde düzeltilmezse yıkım ve para cezası uygulayacağız" diye cevap verdi.

DAHA ÖNCE DE AYNI ŞEKİLDE GÜNDEME GELMİŞ VE BALYOZLA YIKMIŞTI

Aykut Erdoğdu, daha önce de Türkiye'nin gözde tatil yerlerinden olan İzmir'in Çeşme'deki villasına yaptırdığı kaçak bölümlerle gündeme gelmişti. Ildır Mahallesi Günkent Sitesi'nden 900 bin liraya satın aldığı villaya kaçak bölümler yaptığı için site yönetimiyle karşı karşıya gelen Erdoğdu, site yönetimiyle davalık olmuştu.

CHP'li Erdoğdu'nun adı yine kaçak yapıyla anılıyor ile ilgili etiketler CHP kaçak yapı aykut erdoğdu iskan
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.