CHP'li Erdem Gül İstiklal Marşı'nı okumadı...

CHP Adalar Belediye Başkan Adayı Erdem Gül’ün, İstiklal Marşı’nı okumaması büyük tepki çekti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında soluğu bugün Büyükada'daydı.Büyükada Anadolu Kulübü'nde düzenlenen toplantıda, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelen Kılıçdaroğlu'na CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç ve CHP Adalar Belediye Başkan adayı Erdem Gül eşlik etti.

İSTİKLAL MARŞI'NI OKUMADI

Program başlamadan önce salonda İstiklal Marşı'nın okunduğu anda, CHP Adalar Belediye Başkan Adayı Erdem Gül’ün, İstiklal Marşı’nı okumaması görüntülere yansıdı. Erdem Gül'ün, İstiklal Marşı'na eşlik etmemesi sosyal medya üzerinden eleştirilere neden oldu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TEPKİ
Gül'ün bu tavrına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldığı canlı yayında tepki gösterdi. Erdoğan Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirilerini sıralarken konuya değinip ''Bugün Adalar'da gördük. İstiklal Marşı okumayan bir adamla yan yana duruyorsun. Erdem Gül. Bunlar bizim bayrağımıza da karşı değil mi? Bunlar bizim bayrağımızı kongrelerinde asmayacak kadar milliyetçi. Bunlarla işbirliği yapıyorsun. İYİ Parti sözde milliyetçi. Saadet Partisi, neyle izah edeceksin?'' ifadelerini kullandı.

CHP'li Erdem Gül İstiklal Marşı'nı okumadı... ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.