CHP’li Engin Özkoç'tan "AK Parti'liler de oradaydı" yalanı!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un 4. Türk Amerikan Birliği Kurultayı’nda FETÖ’cü isimlerle yan yana fotoğrafları ortaya çıktı! Görüntüleri yayımlayan Avukat Burak Bekiroğlu, Özkoç’un ABD’de başka bir mekânda FETÖ firarisi Ahmet Said Kavurmacı ile bir araya geldiğini de belirtti!

4. Türk Amerikan Birliği Kurultayı (4th Annual Turkic Amerikan Convention) 2014 yılının nisan ayında ABD'nin Wastington şehrinde yapılmış, bu toplantıya Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) önde gelen isimleri katılmıştı.

Avukat Burak Bekiroğlu, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un da Wastington'daki bu toplantıda bulunduğunu ve FETÖ'cülerle yan yana fotoğrafları olduğunu belirtti.

CHP'li Özkoç ise yaptığı açıklamada toplantılara sadece kendisinin katılmadığını, AK Parti'li başka isimlerin de bu toplantılarda yer aldığını iddia etti.

Bu çıkış üzerine, Bekiroğlu Özkoç'un katıldığı bir televizyon programındaki ifadelerini yalanlayarak sosyal medya hesabından, "Özkoç'un ABD'ye 2. gidişi 2014 yılı. O tarihte hiçbir AK Partili ABD'ye gidip Fetulahçıların toplantısına katılmadığı halde sanki katılmışlar gibi anlatmış" dedi.

FOTOĞRAFLARI PAYLAŞTI

Bekiroğlu, ayrıca, CHP'li Engin Özkoç ile firari Ahmet Sait Kavurmacı ve diğer bazı FETÖ'cüler birlikte yer aldığı fotoğraf ve videoları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Avukat Bekiroğlu yayınladığı belgelerin ardından da Özkoç'a "Tamamını yayınladım. Kamuoyu dikkatle izlesin. Eğer 2014 yılında ki Fetulahçıların gecesinde bir tane AK Partili vekil var ise ben mesleğimi bırakacağım, ama yok ise sen milletvekilliğinden istifa edecek misin Engin Özkoç. Hodri Meydan." diye seslendi.

Bekiroğlu mesajlarını şöyle sürdürdü;

"Engin ABD’ye FETÖ imamını ziyaret ettiğinde yanında olan AK Partililer;
Bülent Tezcan +Gökhan Günaydın+Ali Demirçalı... CHP içerisinde ki AK Partilileri tanımış olduk. Şu 2014’te yanında hangi AK Partililer vardı? Ben olmadıklarını ispat ettim de sen olduklarını ispat edemedin."

CHP’li Engin Özkoç'tan "AK Parti'liler de oradaydı" yalanı! ile ilgili etiketler Engin Özkoç FETÖ firari said kavurmacı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.