CHP'li Engin Altay'a öfke dinmiyor!

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın sarf ettiği skandal sözlere tepkiler dinmiyor.

Hükümetin önüne engel çıkarmak için her fırsatı kaçırmayan CHP'de Grup Başkan Vekili Engil Altay'ın dün Meclis'te sarf ettiği sözler tepki çekmeye devam ediyor.

“Bu hükümet dünyanın en iyi işini de yapsa alkışlayacak değiliz” diyerek tereddütsüz hükümete karşı tavrını ortaya koyan Altay'a pek çok farklı kesimden tepki geldi.

CHP'nin Türkiye'nin Libya'da darbeci Hafter güçlerine karşı verdiği mücadeleyi karalama çalışması devam ediyor. Bunun en son örneğini CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay verdi.

Hükümete karşı HDP ile kol kola olduklarını "Dışişleri Komisyonu'nda Cumhuriyet Halk Partisi, İyi Parti ve Halkların Demokratik Partisi, Libya ile yapılan uluslararası anlaşmaya ret oyu verdik. Erdoğan Libya petrolünün peşinde buna izin vermeyeceğiz” sözleriyle açıkça beyan eden Altay'a farklı kesimlerden sert bir şekilde eliştirildi.

İşte devam eden o tepkilerden bazıları:

MELİH GÖKCEK

CHP TBMM Grup Başkanvekili Engin Altay, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Libya petrollerinin peşinde olduğunu belirtip “buna izin vermeyiz” dedi.
YA ENGİN ALTAY,
SEN ABD’Lİ MİSİN, ALMAN’MISIN, SURİYE’LİMİSİN,
IRAK’LIMISIN,
YUNAN’LI MISIN,
ESET’Ci MiSİN
FETO’CUMUSUN
NESİN AÇIKLASANA YA?

FUAT UĞUR

"Türkiye Libya petrollerinin peşinde buna izin vermeyiz" diyen Engin Altay bu ülkenin düşmanı olduğunu açıkça itiraf etti. Ne yazık ki kendi vatanını seven gerçek ve şerefli bir düşman gibi karşımızda değil, Türkmüş gibi içimizde, bu bayrağın, TC yasalarının koruması altında.

İBRAHİM KARAGÜL

CHP'li Engin Altay: Erdoğan'ın gözü Libya petrolünde, buna izin veremeyiz.

CHP'li İbrahim Kaboğlu: Sultanahmet'i de müze yapacağız.

İyi Parti'li İlay Aksoy: Suriye'de Türk parası kullanılamaz...

Kimsiniz siz, nerelisiniz?
Hangi ülkeye aitsiniz?

CHP'li Engin Altay'a öfke dinmiyor! ile ilgili etiketler CHP Libya engin altay
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.