CHP'li Engin Altay'dan tarihi "miting" itirafı...

CHP'li Engin Altay, Habertürk'te Fatih Altaylı'ya gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

Senelerce AK Parti'nin mitinglerde toplanan kalabalıkları ''Bindirilmiş kıtalar'' şeklinde eleştiren CHP'den itiraf gibi bir açıklama geldi.

Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programına katılan CHP Milletvekili Engin Altay, eski mitingleri anlatırken bir itirafta bulunarak, ''Millet kendi isteğiyle geliyorsa gelsin. Eskiden ben de itiraf ediyorum. Biz bir ilde miting yapacağımız zaman il başkanı genel merkezi arar, olabildiği kadar bir para alınır. O para ilçelere gönderilir. İlçelerde otobüsler minibüsler kiralanır. Köylare gönderilir, köylerden insanlar indirilir ve meydanlar doldurulurdu.'' dedi.

MUHARREM İNCE'YE ŞERH DÜŞTÜ 

Ancak Altay bu yöntemin CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce tarafından kullanılmadığını öne sürdü. "Şimdi vallahi yapmıyoruz" diyen CHP'li Altay'a göre İnce'nin mitinglerine gelen vatandaşlar "organik"...  / SuperHaber

 

CHP'li Engin Altay'dan tarihi "miting" itirafı... ile ilgili etiketler CHP engin altay bindirilmiş kıtalar itiraf
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.