CHP'li danışman, Sözcü yazarı Deniz Zeyrek'in üzerine yürüdü!

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek: Sanırsınız korumayla bir olup beni oracıkta dövecekler. Cürete bak!

6 muhalafet partisinin "güçlendirilmiş parlamenter sistem" önerisini açıkladığı toplantıyı takip eden Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ağır eleştirilerde bulundu.

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, CHP’nin şimdiye kadar kendisine uyguladığı akreditasyon yasaklarını, çağrıldığı Güçlendirilmiş Parlamenter Sitem Mutabakat Metni imza töreninde ismini paylaşmadığı CHP’li bir danışmana yansıttığını, bunun ardından üzerine yürüdüklerini anlattı.

Zeyrek, "Sayın Kılıçdaroğlu hep 'liyakat' diyor ya. Bu konuda önce çuvaldızı kendine batırmalı" dedi.

Sözcü yazarı yaşananları şöyle aktardı;

"Altı partinin Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi açıkladığı toplantı, yaklaşık beş yıldır davet edildiğim ilk CHP etkinliğiydi. Aynı dönemde, CHP’ye küfreden birçok gazetecinin davet edildiği, benim çağrılmadığım onlarca CHP toplantısı olmuştu. İktidar partilerinin akreditasyon yasaklarını umursamadığım gibi bunu da umursamamıştım ama bu yasakların mimarı olan CHP’li danışmanlara hak ettikleri mesafeyi koymuş, kendileriyle muhatap dahi olmamıştım. Ne yazık ki altılı zirvede, istemeden bir CHP’li danışmanla muhatap olmak zorunda kaldım ve bu durumdan duyduğum rahatsızlığı kendisine yansıttım.

Aman Allah’ım, beyefendi tam bir kabadayı çıktı. “Sen kimsin” diye bağırmalar, yanında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir koruması olduğu halde arkamdan gelip, üstüme yürümeler… Sanırsınız korumayla bir olup beni oracıkta dövecekler. Cürete bak!"

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

 

 

CHP'li danışman, Sözcü yazarı Deniz Zeyrek'in üzerine yürüdü! ile ilgili etiketler CHP Deniz Zeyrek Kılıçdaroğlu köşe yazarları
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.