CHP’li büyükşehir belediyelerin toplantısında kavga! "Adam dövmeye mi geldiniz?"

Konya’da, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kastederek “75 yaşında Cumhurbaşkanı istemiyoruz” diye bağıranlara, CHP eski İl Sekreteri Orhan Kaya tepki gösterdi.

CHP yönetimindeki büyükşehir belediyelerinin başkanları Konya'da bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya yerel basın mensuplarının alınmamasına sinirlenen CHP eski Konya milletvekili adayı Orhan Kaya, "Gelmeyin o zaman buraya. Dün salonlara toplanıp da genel başkanın 75 yaşında adam olmasın diyen adamlarsınız siz. Ayıp ya. Bu ne biçim terbiyesizlik" ifadeleriyle tepki gösterdi. Bir başka partili ise "Buraya adam dövmeye mi geldiniz?" diyerek tepkisini dile getirdi.

 

"BURAYA ADAM DÖVMEYE Mİ GELDİNİZ?"

CHP eski Konya Milletvekili adayı olduğu öğrenilen Orhan Kaya yaşananlara sert şekilde tepki gösterdi. Toplantı salonunun kapısını yumruklayan partililer ile görevliler arasında arbede yaşandı.

Görevlilerde tartışan Kaya, "Buraya gelipte Konya'nın basınını niye içeriye almıyorsunuz? Ben CHP Konya İl Sekreteriyim, milletvekili adayı Orhan Kaya'yım. Gelmeyin o zaman buraya. Dün salonlara toplanıp da genel başkanın 75 yaşında adam olmasın diyen adamlarsınız siz. Ayıp ya. Bu ne biçim terbiyesizlik. Ben giremeyeceğim de salona kim girecek bu salona?" diyerek tepki gösterdi.

Bir başka partili ise "Buraya adam dövmeye mi geldiniz" diyerek sitem etti.

CHP’li büyükşehir belediyelerin toplantısında kavga! "Adam dövmeye mi geldiniz?" ile ilgili etiketler CHP Konya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.