CHP'li belediyeye rüşvet operasyonu! Bir yönetici gözaltında

CHP'li Menderes Belediyesi'ne rüşvet operasyonu düzenlendi. Operasyon kapsamında Belediye Başkanlığı Hukuk İşleri Müdürü A.Ş. gözaltına alındı.

Daha önce liyakatsiz atama iddialarıyla gündeme gelen CHP'li Menderes Belediyesi'nde yeni bir skandal patladı.

Menderes Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında bir kişiden rüşvet aldığı iddiasıyla Menderes Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü A.Ş. hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Soruşturma kapsamında Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, A.Ş.'nin belediyedeki odasında ve evinde arama gerçekleştirdi. Menderes Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü A.Ş., aramanın ardından polis ekipleri tarafından rüşvet iddiasıyla gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

BAŞKAN KAYALAR AÇIKLAMASIYLA ŞAŞIRTTI

Öte yandan yardımcısının şikayeti ve ardından yapılan bu baskınla zor durumda kalan Başkan Mustafa Kayalar ise, olayı basit bir alacak verecek meselesi olarak göstermeye çalışarak şaşırttı.

Yeni Asır'daki habere göre; Kayalar, "İki tablet alındığı ve ödemesinin yapılmadığına dair bir firma sahibi tarafından şikayette bulunulmuş. Bu şikayet üzerine savcıların talimatıyla hukuk müdürümüzün odasında 7 polis arama yapıyor. Böyle bir konuyla ilgili belediyeye 7 polis gönderilmesi hepimizi şaşırttı. Tamamen kurgu olduğu ortada" diye konuştu.

CHP'li belediyeye rüşvet operasyonu! Bir yönetici gözaltında

UZMAN ÇAVUŞLUKTAN HUKUK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE

CHP'li Başkan Kayalar, geçtiğimiz günlerde yaptığı atamada uzman çavuşluktan belediyeye geçen A.Ş'yi Hukuk İşleri Müdürü yaptı. Kayalar, yine uzman çavuşluktan gelen Ümit Göksu'yu da Veteriner İşleri Müdürlüğüne getirdi.

 

 

CHP'li belediyeye rüşvet operasyonu! Bir yönetici gözaltında ile ilgili etiketler CHP Belediye Rüşvet Menderes İzmir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.