CHP'li belediyeye FETÖ soruşturması

İçişleri Bakanlığı, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile belediye başkan yardımcılarının da aralarında olduğu 44 kişi hakkında FETÖ/ PDY soruşturması başlattı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla izin verilen soruşturmanın konusu FETÖ'nün "Yerel yönetimler imamı" Erkan Karaarslan oldu. CHP'li belediyelerden 4 yılda 1 milyar lira toplayan ve FETÖ'den tutuklu olan Karaarslan'ın son bir yılda Sarıyer Belediyesi'nden de 3 milyon liradan fazla ihale aldığı belirlendi.

Soruşturma evrakında Genç'le Karaarslan'ın dostluklarını gösteren fotoğraflar yer alırken, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Karaarslan'ın sahip olduğu danışmanlık şirketi ile belediyenin, ihaleleri sözleşmesiz yaptığı ortaya çıktı. Karaarslan EYÖNTEM danışmanlık şirketinin yüzde yüz, BEKAD, KAMUSİS'in ise yüzde elli hissesine sahipti. Karaarslan'ın baldızı Çiğdem Şanlı ile teyzesinin oğlu Osman Çolak, şirketler adına ihaleye girdi. Şirketlere özel ihaleler verildi. Sabah

CHP'li belediyeye FETÖ soruşturması ile ilgili etiketler CHP sarıyer belesiyesi şükrü genç
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.