CHP'li belediyenin zabıtaları rakı alemi yaptı

Korona virüsü ile mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Ancak, Bilim Kurulu'nun tavsiyesi ve hükümetin kararı ile alınan tedbir ve kısıtlamaları uygulayan kolluk güçlerinden biri de zabıtalar. Sağlıkçılar nasıl canları pahasına hastaları iyileştirmeye çalışıyorsa, zabıtalar da polisler gibi tedbirlere uyumu denetliyor. Ancak CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevlileri, denetledikleri tedbiri bizzat delerek, Çorlu’da bir bağ evinde rakılı alemi yaptı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Dünyanın çeşitli  ülkeleri, Covid 19 salgın hastalığı nedeni ile başta sağlık olmak üzere,her alanda zor günler geçiriyor.

KİM KORKAR HAİN KORANADAN!
 
Türkiye’de ise korona virüsü ile mücadele bütün hızıyla devam ediyor. İçişleri Bakanlığı’nın aldığı kararla, her akşam ve hafta sonları sokağa çıkma yasakları sise ürüyor. Salgın hastalıkla mücadele,en büyük görev, başta sağlık çalışanları ile belediyelerde bulunuyor. Ancak CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevlileri, pademi yasaklarında, Çorlu’da bir bağ evinde rakılı alem yaparak, bu mücadele gölge düşürdüler.

CHP'li belediyenin zabıtaları rakı alemi yaptı
 
CHP’Lİ BELEDİYENİN ZABITA KADROSUNDA RAKILI ALEM!
 
SuperHaber’in elde ettiği bilgi ve görüntülere göre, geçtiğimiz hafta sonuna doğru, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı, Zabıta Daire Başkanlığı’nda görevli trafik zabıta müdürü, komiseri, amiri ve zabıtalarının, maskesiz ve sigaralı bir ortamda, sazlı ve sözlü rakı alemi yaptıkları ortaya çıktı.

CHP'li belediyenin zabıtaları rakı alemi yaptı - Resim : 2

Rakı sofrasında saz eşliğinde Ahmet Kaya’nın “Metris’in önü” söyleyerek, pandemi yasaklarını dinlemeyenlerin, Trafik Zabıta Müdürü Ulaş Gürkan, Trafik Zabıta Amiri Serdar Balkı, Trafik Zabıta Komiseri Salih Göçer ile Kutlay Atay, Caner Şarman ve Gıyasettin Aksoy zabıtalar olduğu ifade edildi.

CHP'li belediyenin zabıtaları rakı alemi yaptı - Resim : 3

PANDEMİ YASAKLARINI BÖYLE HİÇE SAYDILAR!
 
Gece geç saatlere kadar süren rakılı alemin görüntülerinin kendileri tarafından çekildiği ve kendi aralarında kurdukları whatsapp grubunda paylaşıldığı ortaya çıktı. Videonun dışarıya sızdığının anlaşılması üzerine, videoyu sosyal medyasında yayınlayan bir kaç kişinin aranarak, ”Bu çoçukların gelecekleri parlak.Videoyu kaldırın.” şeklinde uyarıldıkları belirtildi.

CHP'li belediyenin zabıtaları rakı alemi yaptı - Resim : 4
 
BAŞKAN ALBAYRAK SORUŞTURMA BAŞLATTI!
 
Öteyandan, zaman zaman skandallarla anılan CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Başkanı Kadir Albayrak’ın, bu görüntüye çok kızdığı ve rakı alemi yapan personelle ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

CHP'li belediyenin zabıtaları rakı alemi yaptı ile ilgili etiketler Zabıta Tekirdağ CHP rakı alemi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.