CHP'li belediyenin ilginç 7/24 hizmeti

CHP'li Maltepe Belediyesi, 'tam kapanma' süreci ve bayram boyunca ihtiyaç sahiplerine yemek ve erzak desteği vereceğini duyurdu. Vatandaşlar, 7 gün 24 saat boyunca hizmet vereceğini açıklayan belediyeye ulaşamayınca sosyal medyadan tepki gösterdi. Belediyenin yanıtı ise 'Mesai saati içinde arayabilir misiniz?' oldu.

Türkiye artan koronavirüs vaka sayısı nedeniyle geçen hafta 'tam kapanma' sürecine girdi. 

CHP'li Maltepe Belediyesi de bu süreçte evinden çıkamayan koronavirüs hastalarına ve yalnız yaşayan ihtiyaç sahiplerine günlük yemek ve erzak yardımı ile 7 gün 24 saat boyunca hizmet vereceğini açıkladı.

"7/24 BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ"

Belediye, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda "Tam kapanma ve bayram boyunca 7/24 bize ulaşabilirsiniz! Covid-19 hastalarına ve yalnız yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza günlük sıcak yemek ve erzak desteği veriyoruz." ifadesini kullandı.

CHP'li belediyenin ilginç 7/24 hizmeti

"MESAİ SAATLERİ İÇERİSİNDE ARAYABİLİR MİSİNİZ?"

Ancak Maltepe Belediyesi 7 gün 24 saat hizmet vereceğini söylemesine rağmen vatandaşın taleplerine cevap vermedi. Tepkisini sosyal medyadan dile getiren bir kişi, "Arıyoruz ama kimse bakmıyor telefona" dedi.

Belediyenin bu tepkiye yanıtı ise "Merhaba, lütfen mesai saatleri içerisinde arayabilir misiniz?" oldu.

CHP'li belediyenin ilginç 7/24 hizmeti - Resim : 2

CHP'li belediyenin ilginç 7/24 hizmeti ile ilgili etiketler CHP Maltepe Belediye Sosyal Medya yardım
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.