CHP'li belediyelerin başı taksicilerle dertte

İstanbul'da taksiciler ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki gerginlik devam ederken, benzer bir haber de Ankara'dan geldi. UKOME'nin taksi durağı levhaları ile ilgili kararına karşı çıkan taksiciler Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a tepki gösterdi. Seçimde Yavaş'a destek verdiklerini belirten taksiciler "Ankara'ya yazık değil mi? Melih Başkanı arattılar" ifadesini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi binası önünde 100 araçlık konvoyla toplanan taksiciler, Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin aldığı karar sonrası mevcut taksi duraklarının yakınına başka taksi durağı levhası verildiğini ve bu durumun aralarında soruna neden olduğunu savundu.

'DEFALARCA UYARDIK'

Grup adına açıklama yapan VİP Taksi Durağı sorumlusu Muammer Kılıç, "Biz Ankara'da 5 taksi durağı esnafıyız, şu anda Ankara Büyükşehir Belediyesi mevcut Ankara Şöförler Odası'ndan yetkiyi alarak rantçılara taksi durağı levhası çıkarıyorlar. Bu durum çalışma bölgesindeki barışı bozuyor ve bizi buraya getiriyor. Defalarca uyardık...." ifadelerini kullandı.

CHP'li belediyelerin başı taksicilerle dertte

'MELİH BAŞKANI ARATTILAR'

Kılıç, UKOME yetkilileri ile daha önce toplantılar yaptıklarını belirterek, "Rant elde edenlere levha çıkarttılar, geldiler taksi durağımıza bizden korkunç rakamlar talep ediyorlar. Bu esnafa yazık. Mansur Yavaş'a seçimlerde destek verdik. Taksiciye böyle yaparsa Ankara'ya yazık değil mi? Melih Başkanı arattılar" dedi.

CHP'li belediyelerin başı taksicilerle dertte - Resim : 2

Taksiciler, basın açıklamasının ardından araçlarına binerek bir süre belediye binası önünde korna çaldıktan sonra olaysız dağıldı.

AA 

 

CHP'li belediyelerin başı taksicilerle dertte ile ilgili etiketler Ankara Mansur Yavaş Taksi Taksici protesto

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.