CHP'li belediyelerde işçi kıyımı başladı!

CHP’li belediyelerde işçi kıyımına erken başlandı. Üst düzey yöneticiler sürgün yerken çok sayıda çalışana sendika değiştirme baskısı yapıldı. İşten çıkarmalar da hız kazandı.

AK Parti'den CHP/Millet İttifakı'na geçen il ve ilçe belediyelerinde kıyımlar ve baskılar aleni olarak başladı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Suriyeli mültecilerin aylıklarını kesmesinin ardından, Adana, İzmir, Antalya ve İstanbul'da da tepki çeken uygulamalara imza atıldı. CHP'li Gürsel Tekin, Antalya'da Muhittin Böcek'in 4 bin kişiyi işten çıkardığını Adana'da da 6 bin kişi için çalışmaların yapıldığını anlattı.

AK Parti'den CHP'ye geçen İzmir Torbalı Belediyesi'nde ise sürgün operasyonu yapıldı. 16 kişinin görev yeri değiştirildi. Başkan İsmail Uygur'un birçok müdür ve amiri sürgüne yolladı. Müdürlerin bir kısmının ise unvanını elinden aldı.

İstanbul'daki Esenyurt Belediyesi'nde ise Hak İş'e bağlı Hizmet-İş Sendikası üyesi işçilerin, DİSK/Genel-İş'e geçmeye zorlandığı açıklandı. Memur-Sen'e bağlı Bem-Bir- Sen üyeleri de sendika değiştirmeye zorladıklarını belirterek olaya tepki gösterdi. Ankara Elmadağ'da da Memur-Sen'e bağlı Bem-Bir-Sen üyelerinin de sendikalarını değiştirmeye zorlandığı anlatıldı..

CHP'li belediyelerde işçi kıyımı başladı! ile ilgili etiketler İstanbul Ankara CHP Antalya Esenyurt
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.