CHP'li belediyeden tek habere 113 bin TL

CHP'li Maltepe Belediyesi’nin sadece bir haber için Halk TV'ye 113 bin TL para ödediği ortaya çıktı. Belgenin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, "Paralar yandaşa gidiyor, CHP tıkır tıkır soyuyor" dedi.

Geçtiğimiz günlerde alkollü araç kullanarak kaza yaptığı ortaya çıkan Başkanı Ali Kılıç ile gündeme gelen CHP'li Maltepe Belediyesi’nin, Halk TV’ye sadece bir haber için 113 bin TL ödediği ortaya çıktı.

MHP'Lİ BAŞKAN YARDIMCISI BELGEYİ PAYLAŞTI

CHP'li belediyeler tarafından fonlandığı sık sık gündeme gelen Halk TV'ye ödenen ücretin belgesini MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fatih Aydın Twitter hesabından paylaştı.

"CHP TIKIR TIKIR SOYUYOR"

"CHP’li Maltepe Belediyesinden tek bir haber için Halk TV’ye tamı tamına 113 bin TL aktarıldığını biliyor muydunuz?" diyen Aydın, "Paralar yandaşa gidiyor, CHP tıkır tıkır soyuyor" yorumunda bulundu.

CHP'li belediyeden tek habere 113 bin TL ile ilgili etiketler CHP MHP Halk TV Maltepe Belediye
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.