CHP'li belediyedeki taciz skandalında yeni gelişme: Mağdurların ailelerini tehdit etti

Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç hakkında 4 kadını taciz ettiği iddiasıyla açılan taciz davasında yeni bir gelişme yaşandı. Sevinç'in taciz ettiği iddia edilen kadınları ve ailelerini ifadelerini değiştirmeleri için baskı yaptığı öğrenildi. Baskılara daha fazla dayanamayan mağdur kadın ve tanık ise bir hafta sonra ifadelerini değiştirdi.

Kırklareli Kıyıköy beldesinin CHP'li Belediye Başkanı Ender Sevinç hakkında, belediyede çalışan 4 kadını taciz ettiği gerekçesiyle 34 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Ahlaksız tekliflerin havada uçuştuğu olayla ilgili skandal bir gelişme daha ortaya çıktı. Sevinç'in kız kardeşi ve babasıyla bir olup, taciz ettiği mağdurlara ve tanıklara ifadelerini geri çekmeleri için baskı yaptıkları belirlendi.

Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy Belediye Başkanı E.S. hakkında belediye çalışanı 4 kadına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla dava açıldı. Alınan bilgiye göre, kadın belediye çalışanları D.S, M.K, M.İ. ve B.Ç'nin şikayeti üzerine Vize Cumhuriyet Başsavcılığınca E.S. hakkında soruşturma başlatılmıştı.

"VEFA BORCU OLARAK SENİ İSTİYOURM"

Mağdur kadınlardan biri Sevinç'in kendisine "Seni işe ben aldım. Vefa borcu olarak seni istiyorum" dediğini aktarmıştı. Bir başka sekretere de "Fotoğraflarımı başkalarına göstererek 'sekreter dediğin böyle olur' deyip duruyordu" ifadelerini kullanmıştı. Taciz olayı sıcaklığını halen korurken yeni bir skandal daha patlak verdi. Sevinç'in taciz ettiği mağdurlar ve tanıklara, kız kardeşi ve babası ile birlikte, ifadelerini geri almaları için baskı yaptığı ortaya çıktı.

BASKI SONUCU İFADELERİNİ DEĞİŞTİRDİKLERİ ORTAYA ÇIKTI

Sabah'ın haberine göre; Sevinç'in babası da bir mağdur ve bir tanığı, kendi avukatıyla ifade değiştirmeleri için karakola göndermek istedi. Mağdur ve tanıkla görüşen jandarma, ifadelerini değiştirmek istemediklerini tespit edince, iki olayla ilgili de tutanak tuttu. Baskılara daha fazla dayanamayan mağdur kadın ve tanık ise bir hafta sonra ifadelerini değiştirdi.

 

CHP'li belediyedeki taciz skandalında yeni gelişme: Mağdurların ailelerini tehdit etti ile ilgili etiketler Taciz ifade ender sevinç Kıyıköy baskı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.