CHP'li belediye başkanları Odatv'nin hedefinde!

CHP’ye ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yakınlığı ile bilinen Odatv’nin reklam alamadığı CHP’li belediyeleri tek tek hedef alması dikkatlerden kaçmıyor. Odatv, son olarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i Yörük Festivali’ne sponsor olan İş adamı Fettah Tamince üzerinden köşeye sıkıştırmaya çalıştı.

Son dönemlerde reklam alamadığı CHP'li belediyeleri topa tutan Odatv'nin yeni hedefi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek oldu.

İş adamı Fettah Tamince’nin başkanı olduğu vakıf üniversitesinin CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği Yörük festivalinin sponsoru olması Odatv'yi kızdırdı.

Odatv'de yer alan haberin başlığı "Kılıçdaroğlu'nu ters köşeye yatıran başkan: Muhittin Böcek... Fettah Tamince detayı"

CHP'li belediye başkanları Odatv'nin hedefinde!

"CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in açılışa saatler kala CHP lideri Kemal Kılıçcaroğlu’nun da festivale katılacağını duyurması dikkat çekti." ifadesinin kullanıldığı haber "Odatv, reklam alamadığı için Başkan Böcek'i CHP içinde zor durumda bırakmaya çalışıyor" şeklinde yorumlandı. 

 

 

CHP'li belediye başkanları Odatv'nin hedefinde! ile ilgili etiketler OdaTV fettah tamince Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.