CHP'li belediye başkanının engelli vatandaşa yanıtı tepki çekti: "Her yol bitti, engelli kaldı"

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'in engelli bir vatandaşa verdiği yok yanıtı büyük tepki çekti. CHP'li Demir, "Her yol bitti engelli kaldı. Biz engellilerin elinden tutar götürürüz" dedi.

CHP'nin Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, şehirde yapılan kaldırımları inceledi. İncelemelerde bulunan Demir'e bir vatandaş, engelli yolunu sordu.

Belediye Başkanı Demir, izleyenleri tepki çeken bir cevap vererek vatandaşın sorusunu yanıtladı. Demir, "Her yol bitti engelli kaldı. Biz engellilerin elinden tutar götürürüz" cevabını verdi.

O anlar başka bir vatandaş tarafından kayda alındı.

CHP'li Demir'in bu yanıtı sosyal medyada tepkilere neden oldu.

CHP'li belediye başkanının engelli vatandaşa yanıtı tepki çekti: "Her yol bitti, engelli kaldı" ile ilgili etiketler Ardahan engelli Faruk Demir engelli you yanıt
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.