CHP'li Bekaroğlu eyleme geldi, ‘güneşlenip’ geri döndü

Rize İkizdere'de liman yapımında kullanılacak dolgu malzemeleri için taş ocağı açma çalışmaları devam ediyor. Dev projeye karşı çıkan CHP milletvekilleri ise çalışmaların yapıldığı bölgede eylemlerini sürdürüyor. Son olarak CHP'li Mehmet Bekaroğlu İkizdere'de ilginç bir protestoya imza attı. İnşaat alanına gelen CHP'li vekil, SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel'in "Burada ne yapıyorsunuz?" sorusuna "Güneşleniyorum.” yanıtını verdi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Rize İyidere’de yapılacak lojistik liman ve projede kullanılacak dolgu için İkizdere’de taş ocağı açma çalışmalarına CHP’li milletvekillerinin ilgisi devam ediyor. Son olarak, bir süredir bölgede bulunan ve protesto gösterilerine katılan CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu taş ocağı çalışmalarının gerçekleştirildiği alana girdi.

Yanında bulunan iki yardımcısı ile alanının en uç noktasına kadar giden Mehmet Bekaroğlu, burada faaliyet gösteren kepçenin önüne geçerek çalışmayı engellemek istedi.

BEKAROĞLU KEPÇENİN ÖNÜNE GEÇEREK 6 SAAT OTURDU!

CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu’nun sabah saatlerinde gittiği taş ocağında tek başına oturma eylemi yaptığını öğrenen SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel de bölgeye ulaşarak, o ilginç eylemi görüntüledi ve Bekaroğlu’na mikrofon uzattı.

CHP'li Bekaroğlu eyleme geldi, ‘güneşlenip’ geri döndü - Resim : 2

CHP Milletvekili Bekaroğlu’nun bulunduğu tepeye çıkan Mevlüt Yüksel, kamerasını açarak röportaj yapmak istedi. Bekaroğlu'nun, SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel ile yaptığı konuşmada ilginç diyaloglar yaşandı.

Gazeteci Yüksel’e kamerasını kapatması şartıyla konuşacağını söyleyen Bekaroğlu, Yüksel’e, hiç kimsenin alınmadığı taş ocağına kendisinin nasıl girdiğini sordu.

SUPERHABER MUHABİRİ MEVLÜT YÜKSEL İLE CHP MİLLETVEKİLİ BEKAROĞLU’NIN İLGİNÇ RÖPORTAJ DİYALOĞU!

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel’i karşısında gördüğünde yaşadığı şaşkınlığı gizleyemeyen Bekaroğlu, “Burada ne yapıyorsunuz?” şeklinde bir soruya, "Güneşleniyorum.” cevabını verdi.

Yüksel'in gazeteci kimliği ile bölgeye girdiğini söylemesi üzerine röportajı kabul eden Bekaroğlu, "Böyle bir güzellik yok edilerek 15 milyon ton taş alınabilir mi? Herkese anlattık. Uygulama yanlış, yaptığınız işler yanlış. Konuşmadığımız kimse kalmadı. Söyleyecek sözümüz kalmadı. Milletvekili dokunulmazlığımızdan faydalanarak geldik buraya oturduk, bekleyeceğiz." diye konuştu.

Bekaroğlu ayrıca geçtiğimiz gün bölgeye gelerek vatandaşlarla temaslarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na eleştiriler yöneltti.

CHP'li Bekaroğlu eyleme geldi, ‘güneşlenip’ geri döndü ile ilgili etiketler CHP Rize milletvekili İyidere İkizdere protesto Mehmet Bekaroğlu taş ocağı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.