CHP'li Bekaroğlu son zamanların en büyük potunu kırdı! Sonra özür diledi...

Eski Başbakan Bülent Ecevit'in ABD Başkanı Clinton karşısındaki hali yıllardır eleştirilir... CHP'li Mehmet Bekaroğlu bir fotoğraf üzerinden kendince AK Parti'ye gol atmaya çalıştı... Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in, sandalyede oturan Alman Maliye Bakanı önünde eğilmiş haldeki fotoğrafını "Ecevit-Clinton" fotoğrafı ile kıyasladı... Ama bilmediği bir konu vardı... Alman Maliye Bakanı bedensel engelliydi ve sandalyeye mahkumdu... Öğrendiğinde özür diledi... Ancak iş işten çoktan geçmişti...

Eski Başbakan Bülent Ecevit'in ABD Başkanı Clinton karşısındaki hali yıllardır eleştirilir...

CHP'li Mehmet Bekaroğlu bir fotoğraf üzerinden kendince AK Parti'ye gol atmaya çalıştı...

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in, sandalyede oturan Alman Maliye Bakanı önünde eğilmiş haldeki fotoğrafını "Ecevit-Clinton" fotoğrafı ile kıyasladı...

Ama bilmediği bir konu vardı... Alman Maliye BakanıWolfgang Schauble bedensel engelliydi ve sandalyeye mahkumdu...

Öğrendiğinde özür diledi... Ancak iş işten çoktan geçmişti...

ŞİMŞEK EĞİLİP SCHAEUBLE'YLE KONUŞUYOR

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in, Almanya Maliye Bakanı Wolfgang Schauble ile çekilmiş fotoğrafını paylaşan CHP'li Mehmet Bekaroğlu, Şimşek'in eğilmiş olması üzerinden AK Parti eleştirisi yaptı.

Bekaroğlu, fotoğrafın altına "Maliye Bakanları; biri Alman biri Türk. Ecevit'in hasta haliyle ABD Başkanı ile resmini yıllardır diline dolayanlara" diye yazdı.

CEHALETİNİN KURBANI OLDU

Bekaroğlu fotoğraf üzerinden eleştiri yaparken unuttuğu bir şey vardı, o da Alman Bakan'ın tekerlekli sandalye kullandığıydı. Şimşek'in yaptığı ise tamamen insani bir hareketti. Paylaşımına gelen yorumlar sonrası hatasını fark eden Bekaroğlu, paylaşımını kaldırıp, özür diledi.

Bekaroğlu, "Alman Bakan'ın engelli olduğunu bilmemek benim için bir eksiklik, özür diliyor, paylaşımı kaldırıyorum. Gerçekten çok mahçup oldum, tekrar tekrar özür dilerim..." dedi.

bekarogIlu_tweet

CHP'li Bekaroğlu son zamanların en büyük potunu kırdı! Sonra özür diledi... ile ilgili etiketler Mehmet Şimşek Mehmet Bekaroğlu wolfgang schauble
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.