CHP'li Baydar'dan Kılıçdaroğlu'na 'dostlar ittifakı' eleştirisi

CHP’de meydana gelen istifaların ardından eski genel başkanlarla görüşme turuna çıkan CHP’nin eski milletvekillerinden Metin Lütfi Baydar, Kılıçdaroğlu’nun "Dostlarımızla iktidar olacağız" sözlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Baydar, “Sayın genel başkan ve yönetimi özellikle bu dostlara göstermiş olduğu hassasiyetin, sıcaklığın fazlasını değil, onda birini bize gösterse bu bizim için yeterlidir" dedi.

CHP eski milletvekilleri Mevlüt Dudu ve Metin Lütfü Baydar, partideki istifalar ve son yaşanan gelişmelerin ardından eski genel başkanlar Deniz Baykal, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın ile ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirmişti.

Görüşmelere ilişkin “Partinin bölünmemesi için neler yapılabilir hem bunları tartıştık hem değerlendirdik hem onların görüşlerinin aldık” açıklamasında bulunan Baydar, Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik söylemlerde bulundu.

CHP'YE BİRLİK ELEŞTİRİSİ

Kılıçdaroğlu'nun "Dostlarımızla iktidar olacağız" sözlerine atıf yapan Baydar, "Bizim hedefimiz CHP'de birliğin ve bütünlüğün sağlanmasıdır. Ve CHP'de herkesin kucaklanmasıdır.

"PARTİNİN TÜMÜYLE KUCAKLANMASI GEREKİR"

CHP'nin 'dostlar ittifakı' çerçevesinde sayın genel başkan ve yönetimi özellikle bu dostlara göstermiş olduğu hassasiyetin, sıcaklığın fazlasını değil, onda birini bize gösterse bu bizim için yeterlidir. Üzülüyoruz; partinin tümüyle kucaklanması gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

CHP'li Baydar'dan Kılıçdaroğlu'na 'dostlar ittifakı' eleştirisi ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP milletvekili Metin Lütfi Baydar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.