CHP'li Başkanın rakılı iftar sofrası! Oruç tutanlarla dalga geçen paylaşımı infial yarattı

CHP Zonguldak Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal ve partililerin rakılı iftar sofrasının görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Fotoğrafı, "Bir iftar yemeği de böyle bitti" notu ile Facebook'ta yayınlayan CHP'li Mehmet Bilgili gelen tepkiler üzerine paylaşımı silmek zorunda kaldı.

CHP Zonguldak Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal ve partililerin oturduğu rakı sofrasını Facebook hesabından yayınlayan CHP'li Mehmet Bilgili, "Bir iftar yemeği de böyle bitti" notunu düştü.

CHP'li Başkanın rakılı iftar sofrası! Oruç tutanlarla dalga geçen paylaşımı infial yarattı

CHP'li Mehmet Bilgili'nin Ramazan ayında oruç tutanlarla dalga geçen paylaşımı sosyal medyada infial yarattı.

CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal'a yönelik tepkilerin kısa sürede büyümesi üzerine Mehmet Bilgili, o paylaşımı yayından kaldırdı.

 

 

CHP'li Başkanın rakılı iftar sofrası! Oruç tutanlarla dalga geçen paylaşımı infial yarattı ile ilgili etiketler CHP Zonguldak Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal rakılı iftar Mehmet Bilgili
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.