CHP'li başkanın heykel mesaisi: 2 yıl uğraştık

CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, iki yıllık zorlu bir süreç sonrasında açtığı sünger heykelin açılışını yaptı. Başkan Aras'ın açılış töreninde yaptığı konuşma, sosyal medyada dalga konusu oldu.

CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, dün ilçesinde sünger heykeli açılış törenine katıldı. Aras törende bir konuşma da yaptı.

"PARALAR BUNLAR İÇİN HARCANACAK"

Bodrum Belediyesi tarafından yapılan heykel Umurça Parkı'na yerleştirildi.

Aras, "Bugün burada, bu heykeleri yapabilmek için arkadaşımız Halil ile iki yıldır görüşüyoruz. Bugün yarınla olmuyor bu işler. 2 yıldır nasıl yapalım, bütçesini nasıl yaratalım, beraber Mehmet Ağabey ile çalıştılar ben de, geldik gittik çalıştık ve gerçekten uzun bir çalışmanın eseridir bu. Tabi onun buna ne kadar emek verdiğini kendisi daha çok biliyor. Sanatçılara sahip çıkarsak mutlu oluruz. Toplum mutluluğu sanata kültüre bağlıdır, paraya değil. Para bir amaç değildir bir araçtır. İşte bunları yaptıracağız. Bu paralar bunlar için harcanacak. O zaman anlam kazanıyor bu işler." dedi.

CHP'li başkanın heykel mesaisi: 2 yıl uğraştık

AK PARTİ'Lİ ÖZALAN: İŞTE CHP VE ORTAKLARININ, VİZYONU VE ÇAPI

Aras'ın sözleri sosyal medyada alay konusu olurken, bazı isimler de tepki gösterdi.

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan,o ana ilişkin videoyu Twitter hesabından paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"İşte CHP ve ortaklarının, vizyonu ve çapı! CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın bugün gerçekleştirdiği heykel açılışında yaptığı konuşma: 'Bu heykeli yapmak için 2 yıldır uğraşıyoruz. Uzun bir çalışmanın eseridir bu. Paralar bunlar için harcanacak'"

 

CHP'li başkanın heykel mesaisi: 2 yıl uğraştık ile ilgili etiketler CHP Bodrum Belediye Başkanı heykel

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.