CHP'li başkana heykel açılış töreninde şok!

Datça'da Knidos Antik Kenti yolu üzerinde oto tamircilerinin yer aldığı Sanayi Sitesi girişine konulan 'Sanayi Ağacı' heykelinin açılışı için tören planlandı. Ancak kimsenin gelmediği törende yalnız kalan CHP'li Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, töreni başka bir tarihe erteledi.

Datça Belediyesi Sanayi Sitesi'nin girişine konulması için bir heykel yaptırılmasını istedi. Dallarında meyve olarak, sanayi çarşısı esnafından her ustanın gerçek bir iş aletinin tasvir edildiği heykel, Datça Belediyesi tarafından Sanayi Sitesi girişinde düzenlemesi yapılan alana yerleştirildi.

CHP'Lİ BAŞKANA KÖTÜ SÜRPRİZ

Datça Belediye Başkanı CHP'li Gürsel Uçar, demir profil üzerine 3 metre yüksekliğinde ve 5 ton ağırlığındaki heykelin açılışı için dün saat 19.00'da yapılacak açılış törenine geldiğinde şoka uğradı. Alanda sanayi esnafını göremeyen Uçar, önce yanındaki görevlilerden olayın araştırılmasını istedi. Esnafın açılış töreninden habersiz olduğunu öğrenen Uçar, bu durum karşısında heykelin açılışını yapmayacağını söyledi.

CHP'li başkana heykel açılış töreninde şok!

"SANAYİ ESNAFININ OLMADIĞI BİR ŞEYİN AÇILIŞINI BEN YAPMAM"

Açılışı bir hafta sonraya erteleyen Uçar, "Öncelikle heykelin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ancak bir eksiğimiz var. Sanayi esnafının olmadığı bir şeyin açılışını ben yapmam. Açık ve net ifade ediyorum. Benim esnafımın buradaki açılıştan haberi yok. Bu iş olmaz. Bu açılışı erteleyeceğiz. Sanayi esnafımıza da haber vereceğiz. Bu demirden de olsa, benim için altından da kıymetli. Heykelin üzerinde, her esnaf arkadaşımın günlük olarak kullandığı bir aleti var. Çok güzel bir düşünce, ayrı bir güzellik. Ancak böyle açılış olmaz" dedi.

AÇILIŞ TARİHİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTAYA ERTELENDİ...

Belediye Başkanı Uçar, açılışın 11 Eylül Cumartesi günü saat 17.00'de yapılacağını duyurdu.

 

CHP'li başkana heykel açılış töreninde şok! ile ilgili etiketler CHP heykel Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.