CHP'li başkan yardımcısı: İstanbul'da tüm yollar açık, kar eğlenceye dönüştü

İstanbul'da yoğun kar yağışı sonrası vatandaşlar oldukça zor anlar yaşadı. Toplu taşıma seferleri durdu, yapılabilenlerde ise izdiham yaşandı. Tüm bunlar yaşanırken açıklamada bulunan CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı İbrahim Can Kıran, "İstanbul'da tüm yolların açık olduğunu, kar yağışının çileye değil eğlenceye dönüştüğünü" söyledi. CHP'li Kıran'a tepki yağdı.

Yoğun kar yağışının etkisi altında olan İstanbul'da, geçtğimiz akşam vatandaşlar yollarda kaldı. Toplu taşıma seferleri gerçekleştirilemedi. Devam eden toplu ulaşım seferlerinde ise izdiham yaşandı.

VATANDAŞLAR ARAÇLARI BIRAKIP YÜRÜDÜ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) yolları açamamasından ve tuzlama yapmamasından dolayı İstanbullular mahsur kaldı. Araçlarını yollarda bırakan vatandaşlar, yürüyerek evlerine geçmeye çalıştı.

TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM

İstanbul'da ulaşımın keşmekeşe döndüğü esnada bir açıklama yapan CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı İbrahim Can Kıran, İstanbul'da tüm yolların açık olduğunu söyledi.

Yaptığı paylaşımda, "Son yılların en şiddetli kar yağışına rağmen İstanbul da tüm yollar açık. Kar yağışı çileye değil eğlenceye dönüştü. Sorumluluk alanı bakmaksızın tüm ekipleri saha da kendisi görev bilinci ile Ekrem İmamoğlu AKOM'dan süreci takip ediyor" ifadelerini kullandı.

CHP'li başkan yardımcısı: İstanbul'da tüm yollar açık, kar eğlenceye dönüştü ile ilgili etiketler CHP İstanbul İBB kar yağışı İbrahim Can Kıran
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.