CHP'li başkanın 'imam' sözleri tepki çekti

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, görevi devraldığı yönetimi eleştirirken dönemin belediye başkan yardımcısı Kadri Şentürk'ün imamlık yapmasıyla alay etti.

Daha önce ayı heykeliyle gündeme gelen CHP’li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, imam hatip kökenli olan ve bir dönem imamlık yapan iktisat mezunu eski Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk’e göndermede bulundu.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; CHP’li başkan şunları söyledi: 

“Mesela Uğur Mumcu parkının bir kısmı Japon bahçesi olacak. Bütün çocuklar merak edecek, hepsi oraya gidecekler. Park işi böyle olur. Bizim vizyonumuzu hayal bile edemez onlar. Çünkü bu iş yaşayıp görme, eğitim gibi bütünleşmiş bir şeydir. Liyakatli ekipmanla gerçekleşecek bir şeydir. İmamı mali işlerden sorumlu başkan yardımcısı yaparsan, yok bilmem kimi teknik başkan yaparsan olmaz onlarla. Vizyonları da yetmez, hiçbir şeyleri de yetmez.”

 

CHP'li başkanın 'imam' sözleri tepki çekti ile ilgili etiketler CHP Bilecik Kadri Şentürk heykel Semih Şahin başkan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.