CHP'li Başkan 'seçim çalışması' deyip tecavüz etmiş

CHP'de ortaya çıkan taciz ve tecavüz skandallarına ilişkin her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Son gelişme, CHP'nin Antalya Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız'a yapılan suçlamada yaşandı. CHP üyesi olan 39 yaşındaki Nurcan Y.'ye tecavüz ettiği ve hamile kalınca da zorla düşük yaptırmakla suçlanan Yıldız'ın, Nurcan Y.'yi tecavüz için dağ evine götürürken "Seçim çalışması" diyerek kandırdığı ortaya çıktı.

CHP'nin Antalya Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız'ın kendisine tecavüz ettiğini ve sonrasında darp ettiğini iddia eden parti üyesi Nurcan Y.'nin yaşadığı skandal olaya ilişkin yeni gelişmeler yaşandı.

Sabah'tan Muhammed Uzun'un haberine göre Antalya'da CHP üyesi Nuran Y.'nin Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız tarafından tecavüze uğradığını iddia ettiği olaya, tanık beyanları damga vurdu.

Genç kadının annesi Fatma Y., Varsak Şehit Uğur Gökcan Polis Merkezi Amirliği'ne verdiği ifadesinde, "Her defasında Kenan Yıldız kızımla bir ilişkisinin olmadığını söyleyip konuyu kapatmaya çalıştı. 'CHP'nin seçim çalışması var' diyerek Korkuteli'nde bir dağ evinde kızımla zorla birlikte olduğunu duydum. Ankara'da olduklarını söyleyip dağ evinde kızıma fiziksel psikolojik baskı yapmış, borca sokmuş şimdi de her şeyi inkar ediyor. Herkese rezil olduk, herkes ikisinin olayını konuşuyor" ifadelerini kullandı. 

CHP'li Başkan 'seçim çalışması' deyip tecavüz etmiş

PARTİ YÖNETİMİ DE DURUMU BİLİYOR

Mağdurun eniştesi Erhan T. ise ifadesinde Yıldız'ın baldızını nasıl kandırdığını anlattı. Erhan T. şunları söyledi:

 "Baldızım, CHP Aksu İlçe Başkanlığında çaycı olarak işe başladı. Kenan Yıldız, baldızımla CHP'nin seçim çalışması bahanesiyle sürekli gezmeye başladı. Sürekli bizim seçim çalışması sebebiyle kandırarak baldızımı evden alıp nereye gittiklerini bilmediğim yerlere götürüyordu. Kenan Yıldız'ın baldızımı zorla şiddet uygulayarak sahip olduğunu düşünüyorum. Son iki yıldır maddi manevi olarak baldızım yıprandı, sürekli telefondan tehdit ve hakaretlerde bulunuyor. Parti yönetimi bu durumu biliyor. Parti tarafından tarafımıza herhangi bir cevap verilmedi." 

CHP'li Başkan 'seçim çalışması' deyip tecavüz etmiş - Resim : 2

 "NURCAN BENİM BACIM" DEMİŞ

Tanık olarak dinlenen Nurcan Y.'nin ablası Şerife T., ise emniyette verdiği ifadesinde Kenan Yıldız'ın kardeşi için "Nurcan benim bacım" dediğini belirterek şunları kaydetti: "Aksu halkından 'Kenan Yıldız ile Nurcan'ın ilişkisi var' şeklinde sözler duyunca Kenan Yıldız'ı uyardım. Kenan da bana "Nurcan benim bacım" dedi ve öyle şeyler olmayacağını söyledi. Ben de onun bu sözlerine inandım. Bize 'seçim çalışması yapıyoruz' dedi, ben il ve ilçe belediyelerini telefondan aradım ve bana herhangi bir seçim çalışması olmadığını belirttiler."

CHP'li Başkan 'seçim çalışması' deyip tecavüz etmiş - Resim : 3

NE YAŞANMIŞTI?

39 yaşındaki CHP üyesi Nurcan Y., Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız'ın kendisine tecavüz ettiğini, hamile kaldığını ve çocuğunu düşürmek zorunda bırakıldığını iddia etmişti.

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen olayın ardından mağdur kadın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaşadığı olayı bilmesine rağmen ses çıkarmadığını belirtmişti.  Tecavüz iddiasının odağında yer alan ve hakkında dava açılan Yıldız bu iddialara ilişkin konuşmamayı tercih etmişti. 

CHP'li Başkan 'seçim çalışması' deyip tecavüz etmiş ile ilgili etiketler CHP Antalya Tecavüz Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.