CHP'li başkandan kardeşine 3 müdürlük birden

Rüşvet, taciz ve tecavüz gibi skandallarla sarsılan CHP'den şimdi de 'adam kayırma' vukuatı haberi geldi. Aydın'ın Efeler ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın kardeşini belediyedeki üç ayrı birime müdür olarak ataması büyük tepki çekti. Atay, kendisine gelen eleştirileri ise 'ahlaksızlık' olarak değerlendirdi.

CHP'de bitmek bilmeyen skandalların yeni adresi bu kez Aydın oldu. Seçimlerden önce yine CHP'li olan eski belediye başkanı Mesut Özakcan’ı, damadı ve oğlunu belediyede görevlendirmesi nedeniyle eleştiren Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın kendisinin de aynı yöntemi devam ettirdiği öne sürüldü.

CHP'li başkandan kardeşine 3 müdürlük birden

KARDEŞİNE ÜÇ MÜDÜRLÜK, OĞLUNA SPOR KLÜBÜ BAŞKANLIĞI

Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü’nde kurum hekimi olarak görevli kardeşi Dr. Eralp Atay’ı Hukuk İşleri Müdürlüğü, Mezarlıklar Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü olmak üzere 3 ayrı birimin başına getirdi.

CHP'li Başkan bununla da yetinmedi oğlunu da belediyenin spor kulübünün başına koydu.

CHP'li başkandan kardeşine 3 müdürlük birden - Resim : 2

KULÜBÜN 'GÖLGE BAŞKAN'I OLDU

Oğlu Eymen Atay'ı Efeler Spor Kulübü'nün sekreteri olarak görevlendiren ve kulübün tüm finansal koordinasyonunu da teslim eden CHP'li Başkan, kulübün 'Gölge Başkan'ı oldu.

CHP'li başkandan kardeşine 3 müdürlük birden - Resim : 3

HABERİ YAPANLARA HAKARET: AHLAKSIZLAR

İHA'da yer alan habere göre: CHP'li Efeler Belediyesi'ni 'aile şirketine çevirdiği' yönündeki eleştirilere yanıt veren Mehmet Fatih Atay, bu haberleri gündeme getirenlere de hakaret etti.

'DAHA SONRA AÇIKLAMA YAPACAĞIM' DİYEREK KONUYU KAPATTI

'Ahlaksızlık yapıyorlar' sözleriyle haberleri yapanlara tepki gösteren Atay, seçildikten sonra Efeler Spor Kulübü’nün başına getirdiği oğlu Eymen Atay’ın belediyede odası olmadığını bunu iddia edenlerin oğlunun odasını göstermesini isteyerek, iddialarla ilgili açıklamalarını daha sonra yapacağını söyledi.

 

CHP'li başkandan kardeşine 3 müdürlük birden ile ilgili etiketler CHP Aydın Efeler Belediye Başkanı kardeş
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.