CHP'li başkan kahvehane ziyaretinde vatandaşları azarladı! "Herkes haddini bilsin"

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kahvehane ziyareti sırasında vatandaşları azarladı. CHP'li Seçer'in kendisine ilgi göstermeyen vatandaşlara karşı "Başkan geldi buraya, herkes haddini hududunu bilsin." dediği anlar büyük tepki çekti.

CHP'li Mersin Büyüşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in geçtiğimiz günlerde bir ahvehane ziyareti sırasında halka hitabı sosyal medyada tepkiye yol açtı. 

VATANDAŞLAR KENDİSİYLE İLGİLENMEYİNCE SİNİRLENDİ

Kahvehanede bir vatandaşla sohbet eden Seçer, muhatabının sözünü keserek masalarda, kendisiyle ilgilenmeyen ve oyun oynamaya devam eden vatandaşlara kızdı.

"HERKES HADDİNİ HUDUDUNU BİLSİN "

Kendisinin buraya kadar geldiğini belirten Seçer, oyun oynayanların ara vermesini söyleyip "Sessiz olun sessiz. Okey oynayanlar da biraz ara versin. Buraya kadar geldi belediye başkanı. Herkes haddini hudunu bilsin. Okey oynayanlar da dursun." ifadelerini kullandı.

CHP'li başkan kahvehane ziyaretinde vatandaşları azarladı! "Herkes haddini bilsin"

 

CHP'li başkan kahvehane ziyaretinde vatandaşları azarladı! "Herkes haddini bilsin" ile ilgili etiketler Mersin CHP Belediye vahap seçer başkan kahvehane

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.