CHP'li başkan da yasağı delenler arasında

Rize'nin Fındıklı ilçesinde 16 kişi belediyeye ait orman evinde toplanıp yılbaşı kutlaması yaptı. Sokağa çıkma yasağı, toplu eğlence yasağı bulunmasına rağmen orman evinde eğlence yapıldığı ihbarı üzerine jandarma ekipleri baskın düzenledi. Jandarma bir kişi hariç yılbaşı kutlayan 16 kişiye ceza kesti. Kısıtlamalardan muaf olduğu için para cezası kesilmeyen tek kişi ise tedbirlere ilk başta uyması gereken kişi olan CHP'nin Fındıklı Belediye Başkanı'ndan başkası değildi.

Rize'nin Fındıklı ilçesi Gürcüdüzü Yaylası'nda belediyeye ait orman evinde bir grubun yeni yıl kutlaması için toplanarak alkol aldığı ihbarı üzerine jandarma ekipleri hemen harekete geçti.

Baskın yapan ekipler evde Fındıklı Belediye Başkanı CHP'li Ercüment Şahin Çervatoğlu ve başkan yardımcısı ile birlikte 3 encümenin de aralarında bulunduğu 17 kişinin olduğu belirledi.

CHP'li başkan da yasağı delenler arasında

Ekipler, 16 kişiye sokağa çıkma yasağını ihlalden toplamda 50 bin 400 TL idari ceza kesti.

CHP'li başkan da yasağı delenler arasında - Resim : 2

Tedbirlere uyulması için halkı teşvik etmesi beklenirken, kısıtlamanın delinmesine zemin hazırlayan Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu'na ise kısıtlamadan muaf olduğu için ceza yazılmadı.

CHP'li başkan da yasağı delenler arasında - Resim : 3

İşte vatandaşa örnek olması gerekirken altına imza attığı kısıtlama kararını delen Başkan Çervatoğlu, başkan yardımcısı ve 3 Belediye Encümen üyesi...

 

CHP'li başkan da yasağı delenler arasında ile ilgili etiketler Rize Fındıklı CHP Yılbaşı başkan kısıtlama Ercüment Şahin Çervatoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.