'CHP’li ‘Adayımızı uluslararası karar vericiler işaret edecek’ diyor. Buna en uygun isim belli!'

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomiye yönelik değerlendirmeleri, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının Abdullah Gül olacağı iddialarını, Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın 'Uluslararası karar vericiler' vurgusunu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki terör tartışmasını ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın göçmenlere yönelik tepki çeken teklifinin kabul edilmesini tartıştı.

"YABANCI TATIRIMCILAR GELSİN DİYE TÜRKİYE'NİN POLİTİKA TEMELLERİNİ SARSMAK İSTİYORLAR"

Ceyhun Bozkurt, "Bir kurtuluş savaşı veriyoruz. Ekonomide istenilene karşı bir direnç ekonomisi oluşturmalıyız. Bunun temeli üretimdir. Yabancı yatırımcı gelsin diye Türkiye'nin politika temellerini sarsmak istiyorlar.

"ABDULLAH GÜL ADAY OLURSA CHP TABANININ YARISI SANDIĞA GİTMEZ. PARTİDE GÜL'E KARŞI CİDDİ BİR DİRENİŞ VAR"

Hatay Belediye Başkanı'nın açıklaması baz alınırsa en uygun adayın Abdullah Gül olacağı kesin. Abdullah Gül ortak aday olursa, CHP tabanının yarısı sandığa gitmez. Partide Gül'e karşı ciddi bir direniş var. HDP, Gelecek ve Saadet Partisi Gül'e destek verir. Ancak İyi Parti ve CHP'de ciddi bir reaksiyon olacağı kesin. Kılıçdaroğlu'nun Gül'ü aday olarak düşündüğünü sanmıyorum. Onun kafasında kendi adaylığı var.

"CHP İŞGAL EDİLMİŞTİR. CHP İÇİNDEKİ KUVAYI MİLLİYE GÜÇLERİ CHP'Yİ KURTARMAZSA, MEVCUT YÖNETİM ÖNÜMÜZE SEVR'İ GETİRECEKTİR"

Altay'ın açıklamaları milletin aklıyla dalga geçmektir. Atatürk'ün CHP'sinde Altay gibi tipleri ilçe başkanı yapmayı bırakın, kapıya bekçi yapılmazdı. Demirtaş'ın terör örgütünün yayın organlarına yaptığı açıklamalarında örgütlere selam çakıyor. Bu adamın PKK'lı teröristten ne farkı var? CHP işgal edilmiştir. CHP içindeki Kuvayı Milliye güçleri CHP'yi kurtarmazsa, mevcut yönetim önümüze Sevr'i getirecektir. Bu çözüm değil, çözümsüzlüğü beraberinde getirir. Ancak seçimi de tekrar kazanır, çünkü süreç doğru yönetilmedi." ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

'CHP’li ‘Adayımızı uluslararası karar vericiler işaret edecek’ diyor. Buna en uygun isim belli!' ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Kemal Kılıçdaroğlu Abdullah Gül CHP

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.