CHP'li Aykut Erdoğdu'dan tesettürlü kadına çirkin başörtüsü iması!

Referandumda vatandaşın ‘hayır’ oyu vermesi için her yolu deneyen CHP’nin vekili Aykut Erdoğdu, attığı tweetle rol yaptıklarını ortaya koydu. CHP'li vekilin, 16 Nisan’da sonrası için çirkin başörtüsü iması ortaya çıktı...

Cumhurbaşkanlığı sistemini öngören anayasa değişikliğine ilişkin 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan referandum sürecinde, CHP tüm politikasını ve tutumunu değiştirmişti.

Ayrıştırıcı dili bir kenara bırakan parti, alışageldik tartışmalara yol açmayarak tüm kesimlerde şaşkınlığa neden olmuştu.

"KUZU" TAKTİĞİ

Hatta bu duruma dikkat çeken Başbakan Binali Yıldırım da, katıldığı bir TV programında, “CHP kuzu taktiği uyguluyor, sakin sinirlenmiyor. Gören de CHP değişti zanneder. CHP değişmedi. CHP vatandaşa masum mağdur rolü yapıyor. Halka oyun oynuyor. ‘Bak biz Başbakan'ı koruyoruz’ diyor. Beni koruyacağına sen de çalış iktidar olmaya bak. Bizi koruyan millet” diye konuşmuştu.

frwfrwf

'ŞİRİN' GÖZÜKÜN EMRİ

Parti genel merkezi tarafından vekillere gönderilen talimat doğrultusunda, ‘kucaklayıcı’ dilin kullanılması zorunlu hale getirilmişti.

Bu kapsamda referandum kampanyalarına katılan ve ‘toplumun tümünü kucaklayıcı’ nitelikte mesajlar paylaşan CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kendi taraftarlarından tepki topladı.

Güneş gazetesinin haberine göre, Erdoğdu’nun, farklı görüşlere ‘cici’ gözükmek için attığı “Kampanya sırasında sağcı, solcu, liberal, ülkücü, muhafazakar bütün kitlelerden ‘Hayır’ oyu isteyeceğiz bunu anlayamayan evinde otursun” tweetine, “Anladık, öğrendik hocam. Ekmeleddin'i de unuttuk hocam. Bıyıklı kadın kontenjanı üyesi İslamcıyı da hiç görmedik hocam!” şeklinde karşılık verildi.

3 AY DAHA SABREDİN

Kendisi gibi düşünmeyen kitleye yönelik “Bunlara daha ne kadar tahammül edeceğiz?” imasında bulunan tepki mesajına cevap veren Erdoğdu büyük bir skandala imza attı.

Referandum süreci boyunca rol yapmaya devam edeceklerini açıkça itiraf eden CHP’li vekil, 3 ay daha sabredilmesi gerektiğini belirterek “O güzel saçlarınızı özgürce sallamanız için ben canımı dişime taktım. Sen de 3 aylığına unutacaksın bacım” ifadelerini kullandı. Vatandaştan oy toplamak için, tiyatro yapan ve onları kandırmaya çalışan CHP’li vekilin, söz konusu itirafıyla ilgili nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.

CHP'li Aykut Erdoğdu'dan tesettürlü kadına çirkin başörtüsü iması! ile ilgili etiketler aykut erdoğdu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.