CHP'li Aksünger: Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu istifa etsin

CHP'de sular durulmuyor. Eski partililerden yönetime üst üste taciz ve tecavüz tepkileri geliyor. CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş'tan sonra, CHP 24. Dönem Milletvekili Erdal Aksünger de son zamanlarda CHP teşkilatlarındaki taciz ve tecavüz iddiaları hakkında isim vermeden yönetimi suçladı. Aksünger, Kemal Kılıçdaroğlu ve Canan Kaftancıoğlu'nu istifaya davet etti.

CHP İstanbul teşkilatlarında görevli kadınlara yönelik “cinsel taciz ve tecavüz iddiaları” ile ilgili her gün yeni belge ve görüntülerle yeni skandallar patlak vermeye devam ediyor.

Haber Global'de Senem Toluay Ilgaz'ın moderatörlüğündeki programa katılan Aksünger parti teşkilatında ayyuka çıkan taciz ve tecavüz iddialarıyla ilgili olarak, 'Kim bu işi duymuş ve gözünü kapatmışsa hepsinin partiden ihraç edilmesi lazımdır. Kim olursa olsun. Edemeyenler de bu işi bırakıp gitsinler kardeşim. Partiyi yönetmeyi de bıraksınlar, yönetemiyorsun demektir. Böyle bir şey olmaz.' diye konuştu.

BARIŞ YARKADAŞ DA 'YAVŞAKLIĞA İZİR VERMEYİZ' DEMİŞTİ

CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş da dün katıldığı programda, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun taciz ve tecavüz olayını ortaya çakırdıktan sanra kendisini hedefe koyduğunu belirterek, "Ben bir yavşakça ilişkiyi deşifre ettim, ortaya çıkardım. Yavşaklığa izin vermeyeceğiz hiçbir şekilde' diye çok sert konuşmuştu.

CHP'li Aksünger: Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu istifa etsin ile ilgili etiketler CHP Barış Yarkadaş Taciz Tecavüz erdal aksünger

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.