CHP'li Aksünger, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Ünsal Arık'a destek çıktı

Daha önce "PYD terör örgütü değildir" açıklamasıyla tepkilerin odağı olan CHP'li Erdal Aksünger yeni bir skandala imza attı. Aksünger, bu sefer Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Ünsal Arık'ın videosunu paylaştı.

CHP'nin eski Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hakaretleriyle gündeme gelen boksör Ünsal Arık'ın tepki çeken videosunu sosyal medyada paylaştı.

CHP'li Aksünger, bir karşılaşma sonrasında, "Her yumruk Tayyip’e" sözleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Ünsal Arık'ın reklamını yaptı.

O videoyu Twitter'dan paylaşan Aksünger, "Avrupa Boks Şampiyonu olan Ünsal Arık maç sonu: “Her yumruk Tayyip’e” mesajını da yayınladı. Aksünger bu paylaşımı ile sosyal medyada tepki gördü.

Erdal Aksünger, daha önce de bir televizyon programında sarf ettiği "PYD terör örgütü değildir" sözleriyle de tepkilerin odağı olmuştu.

 

 

 

CHP'li Aksünger, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Ünsal Arık'a destek çıktı ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan hakaret erdal aksünger ünsal arık
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.