CHP'li Ağbaba çirkin protestoya arka çıktı! Rektör İnci'yi hedef gösterdi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Boğaziçi Üniversitesi’nde Rektör Prof. Naci İnci’nin önünü kesip, makam aracının üzerine çıkan öğrencilere arka çıktı. Kendisine saldıranlardan şikayetçi olan Rektör Naci İnci'yi hedef alan Ağbaba, İnci için 'Muhbir' ifadesini kullandı.

Boğaziçi Üniversitesi’nde izinsiz gösteri düzenleyen bir grup, Rektör Naci İnci’nin makam aracının önünü kesti ve gruptan bir kişi otomobilin üzerine çıktı.Büyük tepki çeken gösterinin ardından başlatılan soruşturma kapsamında 10 kişi gözaltına alındı.

REKTÖR NACİ İNCİ GÖSTERİCİLERDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Boğaziçi Rektörü Prof. Dr. M. Naci İnci, aracının önünü kesen ve aracın üzerine çıkan kişiler hakkında 'Tehdit', 'Hakaret', 'Mala zarar verme', 'Görevi yaptırmamak için direnme' suçlarından şikayetçi oldu.

GÖSTERİCİLERİ DESTEKLEDİ, REKTÖRÜ MUHBİR İLAN ETTİ

Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Twitter hesabından, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü M. Naci İnci'ye ait kişisel bilgilerinin bulunduğu dilekçiyi paylaştı.

CHP'li Ağbaba çirkin protestoya arka çıktı! Rektör İnci'yi hedef gösterdi!

Paylaşımda İnci'nin T.C. kimlik numarası ve ev aderesinin görünmesi dikkat çekti. Bununla da yetinmeyen Ağbab, rektör İnci'yi muhbirlikle suçlayarak göstericilere de destek verdi. Ağbaba paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Atanmış Rektör @MNaciinci'nin, kendi okulunun öğrencilerini isim isim polise ihbar ettiği ortaya çıktı. Şimdi 2 öğrenci tutuklu! Saray'daki "terörist" der, rektörü muhbirlik yapar.Boğaziçili gençler bu ülkenin umududur zira #MücadeleUmuttur."

CHP'li Ağbaba çirkin protestoya arka çıktı! Rektör İnci'yi hedef gösterdi! ile ilgili etiketler Boğaziçi Üniversitesi Veli Ağbaba naci inci boğaziçi rektörü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.