CHP’li ABB suya indirim kararının iptali için mahkemenin yolunu tuttu

CHP’li Mensur Yavaş idaresindeki ABB, Cumhur İttifakının önerisiyle Ankaralılar’ın yüzde 50 indirimli su kullanmasını ön gören kararın yürütmesinin durdurulması için mahkemeye başvurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Belediye Meclisi'nin su bedeline yüzde 50 indirim kararının iptali için mahkemeye başvurdu.

ABB'den yapılan açıklamada, oy çokluğuyla kabul edilen kararın yürütmesinin durdurulması ve iptali için detaylı bilgilendirme yapılarak mahkemeye başvurulduğu bildirildi.

Başvuru dilekçesinde, kararın uygulanması halinde telafisi güç ve imkansız zararlar doğacağı iddia edilerek, esas hakkında karar verilinceye kadar savunma alınmaksızın kararın yürütmesinin durdurulmasının talep edildiği aktarıldı.

CHP’li ABB suya indirim kararının iptali için mahkemenin yolunu tuttu ile ilgili etiketler İndirim ankara büyükşehir belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.