CHP'den 'ucuz içki içti' savunması

CHP'nin yoksul bir emekli olduğunu söyleyerek kürsüye çıkardığı Yıldız Bacıoğlu'nun alkol masasındaki fotoğrafları tepki çekmişti. Konuyla ilgili Ahmet Hakan'a konuşan CHP'li Veli Ağbaba, viskinin hediye olduğunu söyledi. Ağbaba, açıklamasında "İçtiği içki de en ucuz içki..." ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nın onayı alınarak genel başkan yardımcıları tarafından bazı emekliler basın toplantısında kameralar karşısına geçirildi.

AK Parti'ye karşı ağır ifadeleri kullanan emekliler aç olduklarını, evlerine süt ve ekmek alamadıklarını söyledi. O isimler arasında yer alan Yıldız Bacıoğlu'nun alkol masasında çekilen fotoğrafları sosyal medyada tepki çekti.

Bacıoğlu'na tepki gösteren isimler arasında yer alan Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, konuyla ilgili CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile görüştü.

Ahmet Hakan, telefonda görüştüğü Ağbaba'nın konuyla ilgili yaptığı açıklamayı köşe yazısında paylaştı.

"İÇTİĞİ İÇKİ DE EN UCUZ İÇKİ..."

Hakan, Ağbaba'nın kendisine şunları söylediğini ifade etti:

“Yıldız Hanım’ın konuştuğu toplantı, bizim emekliler toplantısıydı. Yıldız Hanım da bir emekli. 2 bin 600 lira maaş alıyor. Gerçekten geçim sıkıntısı yaşıyor. İki oğlu var, ikisi de işsiz. İçtiği içki de en ucuz içki... Özel bir günde oğluyla beraber hediye bir viski içmiş. Bu durum onun geçim sıkıntısı çektiği gerçeğini değiştirmez”.

HAKAN'IN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

CHP'den 'ucuz içki içti' savunması ile ilgili etiketler CHP emekli Kadın içki
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.