CHP'den seçim için yeni hamle: İl ve ilçe başkanlarını ilgilendiren genelge hazırlanacak

CHP, genel seçim öncesinde yeni bir hamleye hazırlanıyor, İl ve ilçe başkanları için genelge yayınlamayı plalayan parti yönetimi, milletvekili aday adayı olmayı düşünen il ve ilçe yöneticilerinin görevlerinden istifaları öne çekerek ve yerlerine atama yapmayı amaçlıyor.

CHP, seçim için teşkilat içi hazırlıklara başlıyor. 2023 seçimleri için geç kalmak istemeyen CHP yönetimi, milletvekili aday adayı olmayı düşünen il ve ilçe başkanlarının seçime en geç bir yıl kala yani Haziran’da görevlerinden ayrılmalarına ilişkin genelge hazırlanılması planlanıyor.

Böylece milletvekili aday adayı olmayı düşünen il ve ilçe yöneticilerinin görevlerinden istifaları öne çekilmiş olacak ve yerlerine atama yapılacak.

BAŞVURULAR KABUL EDİLMEYECEK

Seçim takvimi başladığında istifa edenlerin başvurularının ise değerlendirilmeyeceği ifade ediliyor. Böylece olası bir baskın ya da erken seçime de daha hazırlıklı olunacağı ifade ediliyor.

Milliyet'te yer alan habere göre, CHP’li kaynaklar, “Örgütlerde yenilenme sağlanacak. Seçimlere girerken parti örgütlerinin derli toplu girmesi, teşkilatlardaki boşalmanın bir an önce gerçekleşerek taze kanlarla yola devam edilmesi sağlanacak. Bir yenileme gerçekleştirilecek, kongre isteyen teşkilatın da gönlü alınacak” yorumlarını yapıyor.

CHP'den seçim için yeni hamle: İl ve ilçe başkanlarını ilgilendiren genelge hazırlanacak ile ilgili etiketler CHP genelge il başkanı ilçe başkanı milletvekili aday adayı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.