CHP'den seçim atağı! 4 kişilik komisyon kurdu...

CHP, dört kişiden oluşan komisyon kurdu. AK Parti dışındaki bütün siyasi partilerle görüşülecek. Kılıçdaroğlu, ortaya çıkan talepleri Başbakan Binali Yıldırım'a iletecek.

CHP'nin dünkü MYK toplantısında alınan karar doğrultusunda 4 kişilik bir komisyon kurulacağı ve bu komisyonun AK Parti dışında seçime girme yeterliliği olan bütün siyasi partilerle ilkeler çerçevesinde görüşeceği öğrenildi.

Habertürk'ten Çetiner Çetin'in edindiği bilgilere göre CHP'nin komisyonu, görüşeceği partilerden nasıl bir seçim sistemi olması gerektiğine yönelik talepleri toplayacak.

NELER GÖRÜŞÜLECEK?

Saadet Partisi ve İyi Parti başta olmak üzere partilerle insan hakları, adalet ve özgürlük konuları ile belirlenen ilkeler çerçevesinde görüşmeler yapılacak ve partilerin talepleri toplanacak.

4 kişiden oluşan bu komisyon, raporunu Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na iletecek.

KILIÇDAROĞLU, BAŞBAKAN'A İLETECEK

Kılıçdaroğlu'nun bu rapor üzerinden Başbakan Binali Yıldırım'dan randevu isteyerek talepleri ileteceği bildirildi.

CHP'den seçim atağı! 4 kişilik komisyon kurdu... ile ilgili etiketler CHP seçim AK Parti Binali Yıldırım partiler Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.