CHP'den PKK'nın ajansına HDP ile ittifak müjdesi!

PKK'nın ajansına konuşan CHP'li Abdüllatif Şener, HDP ile partisinin arasında ittifak yapılabileceğini söyledi. Şener, ittifak yapılması durumunda AK Parti'nin yüzde 20 oy kaybedeceğini savundu.

Yerel seçimler için çalışmalarına hız veren CHP, HDP ile ittifak masasına oturdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında girdiği tüm seçimlerde hezimeti yaşayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla ilerleyen ittifak görüşmelerinde sona gelindi. CHP-HDP ittifakının yeni sinyalleriyse Konya milletvekili Abdüllatif Şener'den geldi.

CHP'den PKK'nın ajansına HDP ile ittifak müjdesi!

"İTTİFAK KURULABİLİR"
Terör örgütü PKK'nın yayın organına konuşan Şener, "İttifaklar kurulabilir ama bu ittifakların kamuoyu algısıyla bağlantılı, hassas noktalarını da iyi izlemek gerektiğini düşünüyorum. Yerel seçimler kurumsal ittifaka elverişli değildir. Bu daha çok tabanda olacak bir şey." ifadelerini kullandı.

"AK PARTİ YÜZDE 20 KAYBEDER" 
Abdullatif Şener, yerel seçimlerde yapılacak işbirliğinin sandığa da yansıyacağını söyledi. CHP'li Şener, AK Parti'nin yerel seçimlerde yüzde 15-20 oranında oy kaybedeceğini sözlerine ekledi.

CHP'den PKK'nın ajansına HDP ile ittifak müjdesi! ile ilgili etiketler HDP CHP abdüllatif şener
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.