CHP'den istifa eden Çelebi'den Şirin Payzın'a gazetecilik dersi

CHP'nin HDP ile yakın temasından rahatsız olan ve partisinden 2 milletvekili ile birlikte istifasını duyuran İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, sosyal medya hesabından Şirin Payzın'a gazetecilik dersi verdi.

Önceki gün TBMM'de basın toplantısı düzenleyerek CHP'den istifa ettiklerini açıklayan Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel ile ilgili tartışmalar sürüyor.

CHP'ye yakın gazeteciler ise istifa eden vekilleri eleştirmek için araştırmaya bile ihtiyaç duymadan bazı iddiaları gündeme getiriyor. Bunlardan biri de Şirin Payzın...

Payzın, Twitter hesabından Mehmet Ali Çelebi ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Payzın, Çelebi ile ilgili haberi alıntılayarak "TBMM’de maaş aldığınız süre boyunca kaç soru önergesi verdiniz ? Halkın hangi önemli sorununu gündeme taşıdınız ? Seçim için somut önerileriniz nelerdir?" sorularını yönelterek suyu bulandırmaya çalıştı.

ÇELEBİ'DEN YANIT: ŞİRİN HANIM GAZETECİLİĞİ UNUTMUŞ

Ancak Çelebi'den Payzın'a yanıt kısa sürede geldi.  Payzın’ın hiç araştırmadan sorduğu bu soruyu adeta yüzüne vuran Çelebi, verdiği cevapta şu ifadeleri kullandı:

“Şirin hanım bir yerlere şirinlik yapmış ama gazeteciliği unutmuş! Diyor ki kaç önerge verdin? Neyi önerdin? Meclise yeni katılmış sadece CHP değil bütün partilerin vekilleri arasında 95 kanun, 1536 soru, 79 araştırma önergesiyle birinciyim. 600 vekilin ortalaması aşağıdadır"

 

 

 

CHP'den istifa eden Çelebi'den Şirin Payzın'a gazetecilik dersi ile ilgili etiketler Şirin Payzın TBMM CHP milletvekili istifa Mehmet Ali Çelebi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.