CHP'den İmamoğlu ile ilgili tek cümlelik açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü paylaşımında HDP Eş Başkanı Pervin Buldan'ı da etiketlemesiyle ilgili CHP'den ilk yorum geldi. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, düzenlediği basın toplantısında İmamoğlu'nun paylaşımıyla ilgili tek cümle kullanarak "8 Mart çalışan kadınlar gününü kutluyorum" dedi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, düzenlediği basın toplantısı hükümete yönelik eleştirilerini sıraladı. Öztrak, konuşması sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Twitter hesabında yaptığı paylaşımla ilgili ise fazla bir şey söylemekten kaçındı.

Öztrak, gazetecilerin sorusu üzerine "8 Mart çalışan kadınlar gününü kutluyorum" demekle yetindi. Öztrak, sonrasında ise basın toplantısını bitirdi.

NE OLMUŞTU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, 8 Mart Kadınlar Günü için yaptığı paylaşımda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ı da etiketlemişti. İmamoğlu'nun paylaşımı, başta İYİ Parti'den olmak üzere çok sayıda tepki almıştı.

 

CHP'den İmamoğlu ile ilgili tek cümlelik açıklama ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Faik Öztrak Pervin Buldan kadınlar günü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.