CHP'den Gültekin ailesine telefon açıklaması!

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) bugün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası açıklamada bulunan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP'li bir milletvekilinin Pınar Gültekin'in ailesini arayıp 'davadan çekilmesini' istediği yönündeki iddialarla ilgili konuştu

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, MYK sonrası gündeme ilişkin basın toplantısı düzenledi.

CHP'li bir Muğla milletvekilinin katledilen Pınar Gültekin'in ailesini arayıp 'davadan çekilmesini' istediği yönündeki iddiaları değerlendiren Öztrak; "Bu mesnetsiz iddiaların hukuki takibini yapacağız." ifadelerini kullandı.

"İSPAT EDİLİRSE CHP'DEN DE MİLLETVEKİLLİĞİNDEN DE İSTİFA EDERİM"

CHP'li Öztrak şunları söyledi: 

"CHP olarak biz, bu tür olaylar karşısında hiçbir taviz vermeyiz. Bu tür olaylara hiçbir şekilde izin vermeyiz. Ama bu iddialar mesnetsizse, dayanağı yoksa bununla ilgili olarak da gerekli her türlü hukuki takibi yaparız. Değerli milletvekili arkadaşımız açıklamasını yapmıştır. Taziyede bulunmak için aileyi aradım 1,5 dakika konuştum diyor. Eğer bu iddialar ispat edilirse CHP'den de milletvekilliğinden de istifa ederim diyor. Bu mesnetsiz iddiaların hukuki takibini yapacağız."

CHP'den Gültekin ailesine telefon açıklaması!
NE OLMUŞTU?

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin, 16 Temmuz'da Akyaka Mahallesi'nde yalnız yaşadığı evinden ayrılmış, aynı gün ablası ile telefonla görüşmesinin ardından kendisinden haber alınamamıştı.Ailesinin, Akyaka Jandarma Komutanlığına kayıp ihbarında bulunması üzerine başlatılan çalışmada, süphe üzerine gözaltına alınan Cemal Metin Avcı, ilk ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmese de delilleri görünce, ayrıldığı Pınar Gültekin'in tekrar barışma isteğini geri çevirmesi üzerine Gültekin’i bağ evinde öldürdüğünü itiraf etmişti. Avcı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "canavarca hisle öldürmek" suçundan tutuklanmıştı.

CHP'den Gültekin ailesine telefon açıklaması! ile ilgili etiketler CHP Muğla milletvekili Faik Öztrak pınar gültekin
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.