CHP'den boş muhalefet! FETÖ'cülerin bile diline düştüler...

Günlerdir Meclis'te görüşülen Ceza İnfaz Yasası, AK Parti ve MHP'nin oylarıyla TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. İnfaz yasasını her fırsatta eleştiren CHP'nin oylamaya bile katılmaması ise eleştirilere neden oldu.

AK Parti ve MHP’nin önerileri doğrultusunda hazırlanan Ceza İnfaz Yasası altı gün süren görüşmeler sonunda, 330 milletvekilinin katıldığı oylamada, 51 ret oyuna karşılık, 279 kabul oyuyla TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi.

CHP ELEŞTİRDİ AMA OYLAMAYA DA KATILMADI

Meclis'teki oy dağılımını gösteren tablo ise sosyal medyada büyük tepki çekti. İnfaz yasasını her fırsatta eleştiren CHP'nin 139 üyesinden 120'nin oy kullanmaması tepkilere neden oldu.

 CHP'den boş muhalefet! FETÖ'cülerin bile diline düştüler...

FETÖ'CÜ USLU'NUN BİLE DİLİNE DÜŞTÜLER

CHP'nin bu tutumu kendi seçmeninden olduğu kadar FETÖ'cülerden de tepki gördü. FETÖ'nün sosyal medyada tetikçisi Emre Uslu, yaptığı paylaşımda "‘Siyasetçilerin, gazetecilerin içerde ne işi var’ diye günlerce sosyal medyada konuşan CHP Meclis’te oy kullanmadı. Bu performansı ancak CHP gösterebilirdi. Tebrikler Kılıçdaroğlu" ifadelerini kullandı.

CHP'den boş muhalefet! FETÖ'cülerin bile diline düştüler... - Resim : 2

ANAYASA MAHKEMESİNE GÖTÜRECEKLER

Öte yandan CHP Milletvekili Engin Özkoç, "İnfaz düzenlemesini Anayasa Mahkemesi'ne götüreceğiz, hazırlıklara başladık" dedi.

CHP'den boş muhalefet! FETÖ'cülerin bile diline düştüler... ile ilgili etiketler AK Parti TBMM CHP MHP cezaevi Emre Uslu FETÖ infaz yasası
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.