CHP'den Barzani'ye ziyaret: Ona buna dönek diyorlar ya; şu hallerine baksınlar!

SuperHaber programcısı Nedim Şener, CHP heyetinin Mesut Barzani ziyaretini değerlendirdi. SuperHaber YouTube kanalında yayınlanan 'Memleket Aşkına' adlı programın yeni bölümünde konuyu değerlendiren Şener, "Bunlar ona buna dönek diyorlar ya, şu hallerine bir baksınlar; döne döne ne hale geldiler" dedi.

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, "Memleket Aşkına”nın yeni bölümünde CHP heyetinin Mesut Barzani ile görüşmesi hakkında konuştu. CHP'nin AK Parti'nin daha önce yaptıklarını yaptığına dikkat çeken Nedim Şener, "Irak merkezi hükümeti oradayken sen Orta Doğu barışını Barzani ile mi sağlayacaksın? Bunlar ona buna dönek diyorlar ya, şu hallerine bir baksınlar; döne döne ne hale geldiler" ifadelerini kullandı.

SuperHaber YouTube kanalında yayınlanan 'Memleket Aşkına' programının yeni bölümünde konuşan Nedim Şener, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum. Siyaset Bu kadar mı rezillik içinde olur? Tamam kardeşim dediniz ki 'Bunlar megri megri yapıyorlardı, Barzani'ye gittiler, Kürdistan bayrakları çektiler, onun ayaklarına gittiler' falan... Niyetin ne olursa olsun git, hiçbir sakınca yok. ben bu konuda hiç eleştirmedim; gideni de görüşeni de eleştirmedim. Ama siz yerden yere vurdunuz bunu yapanları; bugün diyorsunuz ki 'Orta Doğu barış projesi kapsamında biz gittik' Böyle mi olur yani? Irak merkezi hükümeti oradayken sen Orta Doğu barışını Barzani ile mi sağlayacaksın? Bunlar ona buna dönek diyorlar ya, şu hallerine bir baksınlar; döne döne ne hale geldiler.

Bir de ne ilginçtir biliyor musun? AK Parti ne yaptıysa arkasından gidiyorlar ve aynı şeyi yapıyorlar. PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile ilişki biçimi, Barzani'yi ziyaretleri, KHK'lılara iade konusu... Size bütün bu ortada olanları temizleme görevi mi verildi? Mesele şu: AK Parti bunları yaptı. Barzani ile görüştü, HDP ile açılım süreçleri yaptı. Şimdi ben 'muhalefet' dediğim partiden ne isterim biliyor musun? Bir seçenek, bir alternatif olmasını beklerim. Yani, bunları yapmayan ama ülkeyi daha demokratik, daha ileri, ekonomik olarak daha refaha ulaştırmış bir programla gelmesini beklerim. Kardeşim sen diyorsun ki 'AK Parti ne yaptıysa ben bunun aynısını yapıyorum, yapacağım.' Peki, o zaman sana niye oy versinler? Milyonlarca seçmeni, binlerce yandaş gazetecisi var, akademisyeni var. Yere, göğe koyamıyorlar değil mi? 'Kardeşim ne yapıyorsunuz siz?' diyen kimse yok"

CHP'den Barzani'ye ziyaret: Ona buna dönek diyorlar ya; şu hallerine baksınlar! ile ilgili etiketler Nedim Şener Mete Yarar Memleket Aşkına CHP Mesut Barzani ziyaret

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.