CHP'den akıllara durgunluk veren 'Jeremy Rifkin millidir' çıkışı

"HDP'ye bakanlık verilebilir" açıklamasıyla tepki çeken CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, şimdi de CHP'nin "İkinci Yüzyıla Çağrı" adlı toplantısında konuşan ABD'li yeni başdanışmanı Jeremy Rifkin'in yerli ve milli olduğunu iddia etti.

CHP'nin "İkinci Yüzyıla Çağrı" adlı toplantısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD'li yeni başdanışmanı Jeremy Rifkin canlı yayın bağlantısıyla katıldı. 

Sık sık yerli ve milli vurgusu yapan CHP'nin Amerikalı bu ismi partisine katması ise gündeme damga vurdu.

"JEREMY YERLİ VE MİLLİ"

Bu toplantı sonrasında CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in bir açıklaması ise çelişkileriyle çok konuşuldu. Bir canlı yayın bağlantısına katılan Tekin, "Jeremy Rifkin yerli ve milli midir?" sorusuna "Elbette. Hiç kimse bizimle millilik yarışına girmeye kalkışmasın. Biz hepsini biliriz" şeklinde cevap verdi. 

CHP'den akıllara durgunluk veren 'Jeremy Rifkin millidir' çıkışı ile ilgili etiketler CHP Gürsel Tekin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.