CHP'deki taciz iddiaları Almanya'ya sıçradı

CHP’de çeşitli belediyelerde ortaya çıkan taciz iddialarından biri bu kez Almanya’da görüldü. CHP Münih Başkanı Gülbey Kılıç hakkında bir kadın taciz ettiği iddialarını inceleyen savcılığın soruşturma başlattığı öğrenildi. Kılıç hakkında çıkan iddia sonrası partinin yurt dışı örgütleri yaptığı toplantıda Kılıç'ın görevine son vererek parti üyeliğinden ihraç etmişti.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

CHP'de çeşitli il ve ilçe teşkilatlarında ortaya çıkan taciz iddiaları bu sefer de Almanya'da ortaya çıktı. CHP Bavyera Münih Birliği Başkanlığı görevi yürütürken hakkında çıkan taciz, zimmete para geçirme ve ve hakaret gibi suçlamalar nedeniyle parti üyeliğinden ihraç edilen ve görevden el çektirilen Gülbey Kılıç hakkında Almanya'da soruşturma başlatıldı.

CHP'deki taciz iddiaları Almanya'ya sıçradı

MÜNİH SAVCILIĞI SORUŞTURMA BAŞLATTI!

İddialara göre CHP Münih’te ortaya çıkan taciz olayını genel merkeze ileten mağdur kadın, bir süre bekledi. CHP Genel Merkezi’nden aradan geçen zaman içerisinde Kılıç hakkında herhangi bir soruşturma yapılmayınca genç kadın savcılığa başvurdu. İsminin öğrenilmesini istemeyen genç kadının taciz iddialarını inceleyen Münih savcılığının soruşturma başlattığı öğrenildi. Taciz iddiaları ile suçlanan Gülbey Kılıç’ın CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın amcasının oğlu olduğu ifade edildi.

CHP'deki taciz iddiaları Almanya'ya sıçradı - Resim : 2

ESKİ MİLLETVEKİLİ TEVFİK DİKER KILIÇDAROĞLU’NA BİLDİRDİ!

Bu arada,CHP Almanya’da ortaya çıkan taciz olayının, 19 ile 20 nci dönem milletvekili ve Yolsuzlukla Mücadele Derneği Başkanı Tevfik Diker’in öğrendiği belirtildi.Diker’in kendisine gelen bilgi ve belgeleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel
Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Salıcı’ya ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a ilettiği,ancak bir cevap alamadığı belirtildi.

CHP'deki taciz iddiaları Almanya'ya sıçradı - Resim : 3

PARTİ ÜYELİĞİNDEN EL ÇEKTİRİLDİ

Öte yandan CHP'nin yurt dışı örgütleri 18 Mart tarihinde yaptığı toplantıda Gülbey Kılıç hakkında kararını verdi. Kılıç'ın parti üyeliği iptal oldu ve Bavyera Münih Birliği Başkanlığı görevinden el çektirildi. Kılıç hakkında aralarında cinsel tacizin de olduğu 14 farklı suç bulunuyordu.

CHP'deki taciz iddiaları Almanya'ya sıçradı - Resim : 4

CHP'deki taciz iddiaları Almanya'ya sıçradı ile ilgili etiketler CHP Almanya Taciz Savcılık soruşturma gülbey kılıç iddia
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.