CHP'deki kaset şantajında bir CHP'li daha!

CHP'de meydana gelen kaset şantajında yeni detaylar ortaya çıktı. CHP'li vekil Özgür Karabat'a şantaj yaptığı öne sürülen CHP'li Aynur Doğan'ın yanı sıra CHP’li Başkan Adayı Cahit Alma’nın da şantaja karıştığı kanıtlandı. Alma’nın, İBB’de de “yönetim” talep ettiği belirlendi

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat'ın adının karıştığı şantaj skandalında yeni bilgiler gün yüzüne çıktı.

Sabah'tan Abdurrahman Şimşek'in haberine göre: Karabat'ı, CHP'li Aynur Doğan'la yaşadığı birlikteliğe ilişkin görüntüleri yaymakla tehdit ederek 10 milyon lira isteyen CHP eski Arnavutköy İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Cahit Alma'nın, 'İBB'de Yönetim Kurulu Üyeliği' de talep ettiği belirlendi. Karabat, kendisine atılan tehdit ve şantaj içerikli WhatsApp mesajlarını da savcılığa sundu.

"SELAM VEKİLİM GÖRÜNTÜLER ELİMİZDE!"

Mesajlarda "Selam vekilim. Bir emanet var. Göndereceğim size. S..s partinizle alakalı. Kayıtlar elimizde. Başka yerlere gitmeden sana gelsin dedim" ifadeleri yer aldı. Soruşturmada şantaja karıştığı belirlenen 4 kişi tutuklanmıştı.

 DOĞAN "BİLGİM YOK" DEDİ

Şantajın başrolünde yer alan CHP Çekmeköy teşkilatında 'Sarı Başkan' lakabıyla tanınan CHP'li Aynur Doğan ise konuyla ilgili bilgisinin olmadığını söyledi, evine kurduğu kamera sistemi için ise "Evimde salonun ortasında kamera var ancak gizli kamera değil" iddiasında bulundu. Kayıtların, Doğan'ın evindeki kameralara ait olduğu ileri sürülüyor.

CHP'deki kaset şantajında bir CHP'li daha!

CHP'deki kaset şantajında bir CHP'li daha! ile ilgili etiketler CHP Şantaj milletvekili kaset
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.