Mustafa Sarıgül'e karşı sürpriz aday!

31 Mart Yerel Seçimleri için tüm partilerde çalışmalar devam ederken, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova CHP'nin nabzını tuttu.

CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, CHP kulislerinden aldığı bilgilere dayanarak Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki gelişmeleri değerlendirdi

İşte Canova'nın ulaştığı bilgilerin detayları:

"İstanbul'da Silivri ve Şişli en çok merak edilen yerler. Silivri'de Muharrem İnce'nin dünürü Özcan Işıklar bir önceki PM'de reddedildi. İnce'ye yakınlığı nedeni ile üstünün çizildiği yorumları yapıldı ama genel merkez kaynakları Işıklar'ın aday olması gerektiği görüşünde...

Yarın için Özcan Işıklar'ın yine en güçlü ihtimal olduğu vurgulandı. Muharrem İnce ile yol yürümüş birçok isim aday yapıldı. Bunlardan biri Bolu'dan Tanju Özcan...

Silivri için de kriter Muharrem İnce değil yaptığı başarılı çalışmalar deniyor ve yarınki PM'de isminin tekrar gündeme getirilmesinin çok yüksek ihtimal olduğu vurgulanıyor.

ŞİŞLİ

Sarıgül realitesi var diyor parti kaynakları, o doğrultuda yeni bir formül ile aday belirlenecek.

Fidan Arslan Eroğlu ve Muammer Keskin isimleri gündemdeydi artık zayıf ihtimal deniyor.

Gürsel Tekin de telaffuz ediliyordu ama bunun olması zor deniyor. CHP'de prensip olarak mevcutta elindeki belediyelere milletvekili aday gösterilmemesi kararı var.

Bu nedenle Gürsel Tekin olamaz ifadesi kullanılıyor. Şimdi kulislerde Yasemin Öney Cankurtaran'ın adı geçiyor.

BEYOĞLU

Kılıçdaroğlu Alper Taş'ı işaret etti. "Genç ve dinamik biri adayımız olabilir" dedi.

MALTEPE

Seçenekler arasında mevcut başkan Ali Kılıç ile bir kadın adayın gösterilmesi var. Hatta üç kadın aday arasından bir tercihte bulunulabileceği de ifade ediliyor

KÜÇÜKÇEKMECE

Küçükçekmece'de ise Kemal Çebi, Sedat Özkan ve Şerif Ok isimleri öne çıkıyor.

KADIKÖY

Bir önceki PM'de Şerdil Odabaşı aday belirlendi ama çok tartışma çıktı. Bu nedenle yeniden değerlendirilebileceği ifade edildi.

Ancak bunun bir "Usül Oylaması" olacağı ve Şerdil Odabaşı'ndan vazgeçilmediği de konuşuluyor

İtirazlar Odabaşı'nın HDP'ye yakın bir isim olduğu yönündeydi. Ama parti kaynakları bunları çirkin olarak niteledi ve köklü bir ailenin mensubu olduğunun altını çizdi.

BODRUM

Alınan bilgilere göre Bodrum için Mehmet Kocadon yeniden PM onayına sunulacak.

DSP'YE KATILIMLAR

CHP'den ayrılıp DSP'ye geçişlerin kırıcı etkisi olmaz ifadesi kullanılıyor. DSP'nin CHP ve diğer muhalefet partilerinden aday gösterilmeyenlerin merkezi haline geldiği belirtiliyor.

Kulislerde, yerelde muhalefetin güçlenmesini isteyen anlayışın işine bu durumun gelmeyeceği konuşuluyor. DSP'ye geçenlerin kişiliklerinden bağımsız olarak bu tespitin yapıldığı belirtiliyor. Aksi durum "kazandırma değil kaybettirme olur" deniyor

Şişli özelinde de 'ne Şişli eski Şişli, ne Sarıgül eski Sarıgül' ifadesi kullanıldı. Siyaset iklimi tamamen değişti, yerelde ittifaklarla ilk kez seçime gidildiğinin altı çizildi. Seçmenin neticede kazanacak bloğa yöneleceği vurgulandı.

CANAN KAFTANCIOĞLU KRİZİ AŞILDI MI?

O konu şu an kapandı. Aslında istifa şeklinin rahatsızlık yarattığı, Kılıçdaroğlu'nun sonrasında istifasını istemeyi düşündüğü iddiaları reddedilmiyor. Meselenin seçim sonrasına ertelendiği mesajı veriliyor."

Mustafa Sarıgül'e karşı sürpriz aday! ile ilgili etiketler CHP Şişli Mustafa Sarıgül
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.